Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φουρνόι με πλοίο
Φουρνόι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Λέρος
Λέρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φουρνόι
Φουρνόι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κως στο Φουρνόι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κως για Φουρνόι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κως για το Φουρνόι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κως προς το Φουρνόι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κως προς το Φουρνόι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κως Φουρνόι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κως προς Φουρνόι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κως προς Φουρνόι

Λιμάνι αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Φουρνόι
Ελλάδα
Απόσταση
104 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κως Φουρνόι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κως για Φουρνόι, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 220 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κως προς Φουρνόι είναι 115 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κως για το Φουρνόι είναι 4 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Φουρνόι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Φουρνόι σε 3 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 12:50. Το τελευταίο πλοίο για το Φουρνόι αναχωρεί από το λιμάνι του Κως στις 21:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κως προς το Φουρνόι
115 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κως Φουρνόι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 220 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κως Φουρνόι
4 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Φουρνόι
12:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Φουρνόι
21:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Φουρνόι
02:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Φουρνόι
16:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κως προς το Φουρνόι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κως προς το Φουρνόι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φουρνόι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κως προς το Φουρνόι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κως στο Φουρνόι. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Κως-Φουρνόι με το πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways για τα 104 km μεταξύ Κως και Φουρνόι θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Κως-Φουρνόι λίγο πιο σύντομη!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Κως-Φουρνόι, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φουρνόι γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κως και Φουρνόι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Φουρνόι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Κως Φουρνόι
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Φουρνόι και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κως και Φουρνόι. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φουρνόι από το Κως και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
3 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Κως Φουρνόι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κως-Φουρνόι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Κως και Φουρνόι. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φουρνόι από το Κως και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
5 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κως; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φουρνόι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κως

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Φουρνόι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κως:

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φουρνόι

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Φουρνόι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Fournoi
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κως προς Φουρνόι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κως για το Φουρνόι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 104 km μεταξύ Κως και Φουρνόι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κως και Φουρνόι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κως και Φουρνόι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κως και Φουρνόι: Dodekanisos Seaways και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κως Φουρνόι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κως και Φουρνόι, θα διανύσετε 104 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κως προς το Φουρνόι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 220 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 115 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κως στις 12:50 με προορισμό το Φουρνόι.

Το τελευταίο πλοίο για Φουρνόι αναχωρεί από το Κως συνήθως στις 21:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κως προς το Φουρνόι με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κως στο Φουρνόι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κως έως την αποβίβαση στο Φουρνόι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κως και το Φουρνόι.

Επιβίβαση στο Κως

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κως Φουρνόι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κως / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κως. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Κως - Φουρνόι / Στο Κως, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Κως. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φουρνόι / Από τον τερματικό σταθμό του Κως θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κως και Φουρνόι

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Φουρνόι, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Φουρνόι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Φουρνόι / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Φουρνόι από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Φουρνόι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Φουρνόι / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Φουρνόι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Φουρνόι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης