Λέρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φουρνόι με πλοίο
Φουρνόι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λέρος στο Φουρνόι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λέρος για Φουρνόι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λέρος για το Φουρνόι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λέρος προς το Φουρνόι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λέρος προς το Φουρνόι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λέρος Φουρνόι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λέρος προς Φουρνόι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λέρος προς Φουρνόι

Λιμάνι αναχώρησης
Λέρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Φουρνόι
Ελλάδα
Απόσταση
58 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λέρος Φουρνόι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λέρος για Φουρνόι, θα βρείτε εισιτήρια από 27 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 135 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λέρος προς Φουρνόι είναι 81 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λέρος για το Φουρνόι είναι 2 ώρες 14 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Φουρνόι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Φουρνόι σε 2 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λέρος στις 14:20. Το τελευταίο πλοίο για το Φουρνόι αναχωρεί από το λιμάνι του Λέρος στις 14:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λέρος προς το Φουρνόι
81 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λέρος Φουρνόι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
27 € - 135 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λέρος Φουρνόι
2 ώρες 14 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Φουρνόι
14:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Φουρνόι
14:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Φουρνόι
16:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Φουρνόι
16:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λέρος προς το Φουρνόι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λέρος προς το Φουρνόι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Φουρνόι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λέρος προς το Φουρνόι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways στο Λέρος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Φουρνόι. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways για τα 58 km μεταξύ Λέρος και Φουρνόι θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Λέρος-Φουρνόι λίγο πιο σύντομη!
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Λέρος στο Φουρνόι από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λέρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Φουρνόι, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Λέρος και Φουρνόι θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λέρος και Φουρνόι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λέρος και Φουρνόι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λέρος Φουρνόι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λέρος-Φουρνόι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λέρος και Φουρνόι. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Dodekanisos Seaways Λέρος Φουρνόι
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λέρος-Φουρνόι και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Λέρος και Φουρνόι. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Φουρνόι από το Λέρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
2 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λέρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Φουρνόι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λέρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Φουρνόι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λέρος:

Leros
Χάρτης
Leros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Φουρνόι

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Φουρνόι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Fournoi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λέρος για το Φουρνόι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 58 km μεταξύ Λέρος και Φουρνόι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λέρος και Φουρνόι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λέρος και Φουρνόι.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λέρος και Φουρνόι: Hellenic Seaways και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λέρος Φουρνόι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λέρος και Φουρνόι, θα διανύσετε 58 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λέρος προς το Φουρνόι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 27 € για τη χαμηλότερη, έως 135 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 81 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λέρος στις 14:20 με προορισμό το Φουρνόι.

Το τελευταίο πλοίο για Φουρνόι αναχωρεί από το Λέρος συνήθως στις 14:25.

Ζήστε μια εμπειρία από το Λέρος προς το Φουρνόι με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Λέρος στο Φουρνόι, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λέρος έως την αποβίβαση στο Φουρνόι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λέρος και το Φουρνόι.

Επιβίβαση στο Λέρος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Λέρος Φουρνόι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Λέρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Λέρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Λέρος - Φουρνόι / Στο Λέρος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Λέρος. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Φουρνόι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Λέρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Λέρος προς το Φουρνόι

Στο πλοίο της Hellenic Seaways ή Dodekanisos Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Φουρνόι, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Φουρνόι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Φουρνόι / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Φουρνόι από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Λέρος στο Φουρνόι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Φουρνόι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Φουρνόι / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Φουρνόι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Φουρνόι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης