Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Nord-Pas de Calais

Το ταξίδι με πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Nord-Pas de Calais είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ή Norfolk Line) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Dunkerque, Καλαί και Ντόβερ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries και Norfolk Line.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 1 ώρες 30 λεπτά (Ντόβερ - Καλαί) για μια απόσταση 42 km και η μεγαλύτερη 2 ώρες (Ντόβερ - Dunkerque) για μια απόσταση 75 km.

Πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Αριθμός διασταυρώσεων
50 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais. Συγκρίνετε τις προσφορές DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries και Norfolk Line και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ηνωμένο Βασίλειο - Nord-Pas de Calais

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ηνωμένο Βασίλειο προς Nord-Pas de Calais; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηνωμένο Βασίλειο και Nord-Pas de Calais. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Norfolk Line, P&O Ferries, Irish Ferries ή DFDS Seaways προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ντόβερ, Καλαί ή Dunkerque χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ή Norfolk Line. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ηνωμένο Βασίλειο και Nord-Pas de Calais!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ηνωμένο Βασίλειο Nord-Pas de Calais - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ηνωμένο Βασίλειο προς Nord-Pas de Calais

Nord-Pas de Calais: Φτάνοντας με φέρι και ανακαλύπτοντας την περιοχή

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το Καλαί, μια πολυσύχναστη πόλη-λιμάνι που αποτελεί συχνά το πρώτο σημείο άφιξης για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πλοίο. Εδώ, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Opéra de Calais, ένα υπέροχο κτίριο του δέκατου ένατου αιώνα που στεγάζει ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα. Περπατήστε κατά μήκος της αμμώδους παραλίας και θαυμάστε τον περίφημο φάρο του Καλαί, το σύμβολο της πόλης.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Boulogne-sur-Mer, που απέχει μόλις μία ώρα οδικώς από το Καλαί. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα πολύχρωμα ξύλινα σπίτια. Επισκεφθείτε τη Basilique Notre-Dame, ένα εντυπωσιακό θρησκευτικό κτίριο του 19ου αιώνα. Για μια αξέχαστη εμπειρία, επισκεφθείτε το Nausicaá, το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τον πλούτο της θαλάσσιας ζωής.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None