Ντόβερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαί με λεωφορείο, πλοίο, Carpooling
Καλαί
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ντόβερ στο Καλαί με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ντόβερ για Καλαί? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ντόβερ για το Καλαί είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ντόβερ προς το Καλαί μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ντόβερ προς το Καλαί όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ή Norfolk Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ντόβερ Καλαί που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ή Norfolk Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ντόβερ προς Καλαί, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ντόβερ προς Καλαί

Λιμάνι αναχώρησης
Ντόβερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Λιμάνι άφιξης
Καλαί
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
38 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ντόβερ Καλαί: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ντόβερ για Καλαί, θα βρείτε εισιτήρια από 36 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 168 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ντόβερ προς Καλαί είναι 89 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ντόβερ για το Καλαί είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Καλαί, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καλαί σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ντόβερ στις 06:55. Το τελευταίο πλοίο για το Καλαί αναχωρεί από το λιμάνι του Ντόβερ στις 10:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ντόβερ προς το Καλαί
89 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ντόβερ Καλαί (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
36 € - 168 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ντόβερ Καλαί
1 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καλαί
06:55
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καλαί
10:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καλαί
09:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καλαί
13:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ντόβερ προς το Καλαί;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ντόβερ προς το Καλαί μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καλαί. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ντόβερ προς το Καλαί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ή Norfolk Line για τα 42 km μεταξύ Ντόβερ και Καλαί θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Καλαί τόσο γρήγορα!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ντόβερ στο Καλαί είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Καλαί ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ντόβερ-Καλαί με το πλοίο της Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ή P&O Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντόβερ και Καλαί;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόβερ και Καλαί με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ή Norfolk Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

P&O Ferries Ντόβερ Καλαί
P&O Ferries
Η P&O Ferries είναι μια αγγλική εταιρεία με έδρα το Ντόβερ. Είναι εισηγμένη στη Vivanoda, η οποία είναι μια μηχανή σύγκρισης που σας επιτρέπει να βρείτε μια φθηνή διέλευση P&O Ferries Ντόβερ Καλαί. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντόβερ-Καλαί και να κλείσετε το εισιτήριο της P&O Ferries μεταξύ Ντόβερ και Καλαί. Η P&O Ferries πραγματοποιεί 23 διασταυρώσεις την ημέρα για Καλαί από το Ντόβερ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την P&O Ferries
1 ώρες 30 λεπτά
23 διασταυρώσεις την ημέρα
Irish Ferries Ντόβερ Καλαί
Irish Ferries
Η Irish Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Γαλλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντόβερ-Καλαί και να κλείσετε το εισιτήριο της Irish Ferries μεταξύ Ντόβερ και Καλαί. Περισσότερες πληροφορίες για την Irish Ferries
DFDS Seaways Ντόβερ Καλαί
DFDS Seaways
Η DFDS Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, η οποία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών του Ντόβερ, της Αμβέρσας και του Καλαί προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μεταξύ των λιμανιών του Όσλο και της Κοπεγχάγης, μεταξύ λιμανιών της Νορβηγίας και της Σουηδίας και άλλων λιμανιών στην Ευρώπη. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντόβερ-Καλαί και να κλείσετε το εισιτήριο της DFDS Seaways μεταξύ Ντόβερ και Καλαί. Η DFDS Seaways πραγματοποιεί 15 διασταυρώσεις την ημέρα για Καλαί από το Ντόβερ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την DFDS Seaways
1 ώρες 30 λεπτά
15 διασταυρώσεις την ημέρα
Norfolk Line Ντόβερ Καλαί
Norfolk Line
Η Norfolk Line είναι μια εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας η οποία εξαγοράστηκε το 2010 από την DFDS Seaways. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ντόβερ-Καλαί και να κλείσετε το εισιτήριο της Norfolk Line μεταξύ Ντόβερ και Καλαί. Περισσότερες πληροφορίες για την Norfolk Line

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ντόβερ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καλαί;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ντόβερ

Τα πλοία της P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ή Norfolk Line αναχωρούν για το Καλαί από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ντόβερ:

Dover Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καλαί

Τα πλοία της Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ή P&O Ferries φτάνουν στο Καλαί από τα ακόλουθα λιμάνια:

Calais Terminal Est Car Ferry
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ντόβερ για το Καλαί, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Ντόβερ και Καλαί.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ντόβερ και Καλαί) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways και Norfolk Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 38 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ντόβερ και Καλαί.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ντόβερ και Καλαί: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways και Norfolk Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ντόβερ Καλαί, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ντόβερ και Καλαί, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ντόβερ προς το Καλαί, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 36 € για τη χαμηλότερη, έως 168 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 89 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ντόβερ στις 06:55 με προορισμό το Καλαί.

Το τελευταίο πλοίο για Καλαί αναχωρεί από το Ντόβερ συνήθως στις 10:40.

Πώς είναι η διέλευση από το Ντόβερ προς το Καλαί;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ντόβερ στο Καλαί. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries ή Norfolk Line, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ντόβερ έως την αποβίβαση στο Καλαί. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ντόβερ και το Καλαί.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ντόβερ

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ντόβερ Καλαί, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ντόβερ / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ντόβερ αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ή P&O Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ντόβερ - Καλαί / Πηγαίνετε στο γκισέ της Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ή P&O Ferries στον τερματικό σταθμό του Ντόβερ για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καλαί / Στον τερματικό σταθμό του Ντόβερ εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries ή P&O Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ντόβερ και Καλαί

Στο πλοίο της P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ή Norfolk Line, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Καλαί είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καλαί:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Καλαί / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Καλαί.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Καλαί.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Καλαί / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Καλαί είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Καλαί αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης