Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με πλοίο, αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κέρκυρα στο Βενετία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κέρκυρα για Βενετία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κέρκυρα για το Βενετία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κέρκυρα προς το Βενετία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κέρκυρα προς το Βενετία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κέρκυρα Βενετία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κέρκυρα προς Βενετία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα προς Βενετία

Λιμάνι αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
896 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Βενετία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Βενετία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κέρκυρα προς το Βενετία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Κέρκυρα στο Βενετία από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Κέρκυρα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Βενετία, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines για τα 896 km μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Βενετία τόσο γρήγορα!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Κέρκυρα, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Βενετία νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Superfast Ferries Κέρκυρα Βενετία
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
ANEK Lines Κέρκυρα Βενετία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Κέρκυρα-Βενετία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Minoan Lines Κέρκυρα Βενετία
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Βενετία και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κέρκυρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βενετία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines αναχωρούν για το Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κέρκυρα:

Kerkyra
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βενετία

Τα πλοία της Minoan Lines, ANEK Lines ή Superfast Ferries φτάνουν στο Βενετία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Venezia Tronchetto
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Βενετία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία: Superfast Ferries, ANEK Lines και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κέρκυρα Βενετία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κέρκυρα και Βενετία, θα διανύσετε 896 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κέρκυρα στο Βενετία;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κέρκυρα στο Βενετία, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κέρκυρα έως την αποβίβαση στο Βενετία. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κέρκυρα και το Βενετία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κέρκυρα

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κέρκυρα Βενετία, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κέρκυρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κέρκυρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Minoan Lines, ANEK Lines ή Superfast Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κέρκυρα - Βενετία / Στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα, αναζητήστε τα γκισέ της Superfast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βενετία / Από τον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Minoan Lines, ANEK Lines ή Superfast Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Κέρκυρα προς το Βενετία: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Minoan Lines, ANEK Lines ή Superfast Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Βενετία

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Βενετία:

  • Το λιμάνι του Βενετία είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Βενετία. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Βενετία από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κέρκυρα στο Βενετία με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Βενετία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Βενετία είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Βενετία είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βενετία έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης