Ζαντάρ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με αεροπορικά, λεωφορείο, πλοίο
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ζαντάρ στο Πούλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ζαντάρ για Πούλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ζαντάρ για το Πούλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ζαντάρ προς το Πούλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ζαντάρ προς το Πούλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ή Krilo Kapetan Luka. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ζαντάρ Πούλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Krilo Kapetan Luka προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ζαντάρ προς Πούλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ζαντάρ προς Πούλα

Λιμάνι αναχώρησης
Ζαντάρ
Κροατία
Zadar
Λιμάνι άφιξης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
140 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Krilo Kapetan Luka
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ζαντάρ και Πούλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ζαντάρ και Πούλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Krilo Kapetan Luka, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Krilo Kapetan Luka Ζαντάρ Πούλα
Krilo Kapetan Luka
Η Krilo Kapetan Luka λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ζαντάρ και του Πούλα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ζαντάρ-Πούλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Krilo Kapetan Luka μεταξύ Ζαντάρ και Πούλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Krilo Kapetan Luka

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ζαντάρ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πούλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ζαντάρ

Τα πλοία της Krilo Kapetan Luka αναχωρούν για το Πούλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ζαντάρ:

Zadar
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πούλα

Τα πλοία της Krilo Kapetan Luka φτάνουν στο Πούλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pula
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ζαντάρ προς Πούλα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης