Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βενετία στο Πούλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βενετία για Πούλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βενετία για το Πούλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βενετία προς το Πούλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βενετία προς το Πούλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ή Trieste Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βενετία Πούλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βενετία προς Πούλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία προς Πούλα

Λιμάνι αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Λιμάνι άφιξης
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
133 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βενετία Πούλα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βενετία για Πούλα, θα βρείτε εισιτήρια από 79 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 92 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βενετία προς Πούλα είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βενετία για το Πούλα είναι 3 ώρες 35 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Πούλα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πούλα σε 3 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 17:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πούλα αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βενετία προς το Πούλα
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βενετία Πούλα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
79 € - 92 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βενετία Πούλα
3 ώρες 35 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πούλα
17:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πούλα
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πούλα
20:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πούλα
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βενετία προς το Πούλα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βενετία προς το Πούλα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πούλα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βενετία προς το Πούλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Βενετία στο Πούλα κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Βενετία στο Πούλα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πούλα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Βενετία έως το Πούλα, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Πούλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Πούλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Commodore Cruises  Βενετία Πούλα
Commodore Cruises
Η Commodore Cruises είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Μονακό που προσφέρει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο Θάλασσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πούλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Commodore Cruises μεταξύ Βενετία και Πούλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Commodore Cruises
Atlas Kompas Βενετία Πούλα
Atlas Kompas
Η Atlas Kompas λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Κροατία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βενετία και του Πούλα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πούλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Atlas Kompas μεταξύ Βενετία και Πούλα. Η Atlas Kompas πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πούλα από το Βενετία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Atlas Kompas
3 ώρες
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Venezia Lines Βενετία Πούλα
Venezia Lines
Η Venezia Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ιταλία και προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ της Βενετίας και των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πούλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Venezia Lines μεταξύ Βενετία και Πούλα. Η Venezia Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πούλα από το Βενετία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Venezia Lines
3 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βενετία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πούλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βενετία

Τα πλοία της Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines αναχωρούν για το Πούλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βενετία:

Venezia Tronchetto
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πούλα

Τα πλοία της Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises φτάνουν στο Πούλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pula
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βενετία προς Πούλα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βενετία για το Πούλα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 133 km μεταξύ Βενετία και Πούλα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Πούλα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Commodore Cruises , Atlas Kompas και Venezia Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βενετία και Πούλα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βενετία και Πούλα: Commodore Cruises , Atlas Kompas και Venezia Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises , Trieste Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βενετία Πούλα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βενετία και Πούλα, θα διανύσετε 133 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βενετία προς το Πούλα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 79 € για τη χαμηλότερη, έως 92 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βενετία στις 17:00 με προορισμό το Πούλα.

Το τελευταίο πλοίο για Πούλα αναχωρεί από το Βενετία συνήθως στις 17:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Βενετία στο Πούλα;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Βενετία στο Πούλα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ή Trieste Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Βενετία έως την αποβίβαση στο Πούλα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βενετία και το Πούλα.

Επιβίβαση στο Βενετία

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βενετία Πούλα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Βενετία / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Βενετία αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Venezia Lines, Atlas Kompas ή Commodore Cruises . Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Βενετία - Πούλα / Στον τερματικό σταθμό του Βενετία, αναζητήστε τα γκισέ της Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πούλα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Βενετία που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Βενετία και Πούλα

Στο πλοίο της Commodore Cruises , Atlas Kompas ή Venezia Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Πούλα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πούλα:

  • Το λιμάνι του Πούλα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πούλα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Πούλα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πούλα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πούλα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πούλα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Πούλα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης