Ταξιδεύοντας με πλοίο από Βενετία προς Κροατία

Το ταξίδι με πλοίο από Βενετία προς Κροατία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Βενετία Κροατία εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Venezia Lines ή Atlas Kompas) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rovinj, Umag, Porec, Πούλα και Βενετία.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Βενετία Κροατία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Venezia Lines και Atlas Kompas.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 5 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Βενετία Κροατία.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 2 ώρες 30 λεπτά (Βενετία - Umag) για μια απόσταση 92 km και η μεγαλύτερη 3 ώρες 50 λεπτά (Βενετία - Rovinj) για μια απόσταση 109 km.

Πλοία Βενετία Κροατία σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Κροατία
Αριθμός διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
5
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Βενετία Κροατία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Βενετία Κροατία. Συγκρίνετε τις προσφορές Venezia Lines και Atlas Kompas και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Βενετία Κροατία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Βενετία - Κροατία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Βενετία προς Κροατία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Κροατία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Atlas Kompas ή Venezia Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Βενετία, Πούλα, Porec, Umag ή Rovinj χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βενετία Κροατία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Venezia Lines ή Atlas Kompas. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 4 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Βενετία και Κροατία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Βενετία Κροατία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Βενετία σε Κροατία

Κροατία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Τα λιμάνια της Κροατίας αποτελούν ιδανικό σημείο εκκίνησης για το ακτοπλοϊκό σας ταξίδι. Το λιμάνι της Ριέκα, στα βορειοδυτικά της χώρας, αποτελεί σημαντική πύλη εισόδου για πολλούς επιβάτες. Εδώ μπορείτε να βρείτε πλοία για διάφορους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου νησιού Κρες. Ένα άλλο σημαντικό λιμάνι είναι το Σπλιτ, στο κέντρο της χώρας. Από εδώ μπορείτε να φτάσετε στα νησιά Brač, Hvar και Vis, που φημίζονται για τις λευκές αμμώδεις παραλίες τους και τα κρυστάλλινα νερά τους.

Τα πλοία στην Κροατία προσφέρουν πλήθος επιλογών για τους ταξιδιώτες. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε μικρά, παρθένα νησιά είτε να ανακαλύψετε πολυσύχναστες πόλεις-λιμάνια, υπάρχει κάτι για όλους. Τα νησιά Korčula και Mljet, γνωστά για τα εθνικά πάρκα και την παρθένα φύση τους, είναι εύκολα προσβάσιμα με πλοίο από το Ντουμπρόβνικ, μια πόλη με πλούσια μεσαιωνική κληρονομιά.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None