Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με πλοίο, αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Formentera
Formentera
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαρκελώνη στο Ίμπιζα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαρκελώνη για Ίμπιζα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαρκελώνη για το Ίμπιζα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi ή Mediterranea Pitiusa. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαρκελώνη Ίμπιζα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαρκελώνη προς Ίμπιζα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαρκελώνη προς Ίμπιζα

Λιμάνι αναχώρησης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Λιμάνι άφιξης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
283 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαρκελώνη Ίμπιζα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαρκελώνη για Ίμπιζα, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 233 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαρκελώνη προς Ίμπιζα είναι 114 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαρκελώνη για το Ίμπιζα είναι 8 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ίμπιζα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίμπιζα σε 7 ώρες 59 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 09:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ίμπιζα αναχωρεί από το λιμάνι του Βαρκελώνη στις 22:01.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα
114 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαρκελώνη Ίμπιζα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 233 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαρκελώνη Ίμπιζα
8 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
09:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
22:01
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
17:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίμπιζα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βαρκελώνη Ίμπιζα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Βαρκελώνη στο Ίμπιζα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Βαρκελώνη στο Ίμπιζα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Trasmed Βαρκελώνη Ίμπιζα
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βαρκελώνη και του Ίμπιζα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed
Grandi Navi Veloci Βαρκελώνη Ίμπιζα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Baleària Βαρκελώνη Ίμπιζα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα. Η Baleària πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίμπιζα από το Βαρκελώνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
8 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Βαρκελώνη Ίμπιζα
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαρκελώνη-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίμπιζα από το Βαρκελώνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
9 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαρκελώνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίμπιζα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαρκελώνη

Τα πλοία της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαρκελώνη:

Barcelona
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίμπιζα

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed φτάνουν στο Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ibiza Eivissa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαρκελώνη για το Ίμπιζα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 283 km μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βαρκελώνη Ίμπιζα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα, θα διανύσετε 283 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 233 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 114 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαρκελώνη στις 09:00 με προορισμό το Ίμπιζα.

Το τελευταίο πλοίο για Ίμπιζα αναχωρεί από το Βαρκελώνη συνήθως στις 22:01.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βαρκελώνη προς το Ίμπιζα με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Βαρκελώνη στο Ίμπιζα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βαρκελώνη Ίμπιζα με τα πλοία Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi ή Mediterranea Pitiusa, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βαρκελώνη έως την αποβίβαση στο Ίμπιζα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βαρκελώνη και το Ίμπιζα.

Αναχώρηση από το Βαρκελώνη με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Βαρκελώνη Ίμπιζα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βαρκελώνη / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βαρκελώνη - Ίμπιζα / Στο Βαρκελώνη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed στον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίμπιζα / Στον τερματικό σταθμό του Βαρκελώνη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Βαρκελώνη και Ίμπιζα

Στο πλοίο της Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Acciona Trasmediterránea, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Ίμπιζα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ίμπιζα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίμπιζα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ίμπιζα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ίμπιζα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίμπιζα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ίμπιζα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίμπιζα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης