Προτεινόμενη διαδρομή
Βαλένθια
Ταξιδέψτε απευθείας στο San Antonio de Portmany με πλοίο
San Antonio de Portmany
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Δείτε τιμές
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Denia
Denia
Ταξιδέψτε με πλοίο για San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαλένθια στο San Antonio de Portmany με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαλένθια για San Antonio de Portmany? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαλένθια για το San Antonio de Portmany είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαλένθια προς το San Antonio de Portmany μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαλένθια προς το San Antonio de Portmany όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαλένθια San Antonio de Portmany που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαλένθια προς San Antonio de Portmany, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαλένθια προς San Antonio de Portmany

Λιμάνι αναχώρησης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Λιμάνι άφιξης
San Antonio de Portmany
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
155 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια προς το San Antonio de Portmany;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαλένθια προς το San Antonio de Portmany μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο San Antonio de Portmany. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαλένθια προς το San Antonio de Portmany είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Βαλένθια, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Baleària και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο San Antonio de Portmany νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Βαλένθια με ένα πλοίο της Acciona Trasmediterránea ή Baleària που θα διανύσει τα 155 km μέχρι το San Antonio de Portmany με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο San Antonio de Portmany τόσο γρήγορα!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Βαλένθια στο San Antonio de Portmany με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο San Antonio de Portmany.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Βαλένθια San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-San Antonio de Portmany και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
Baleària Βαλένθια San Antonio de Portmany
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-San Antonio de Portmany και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαλένθια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο San Antonio de Portmany;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαλένθια

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Baleària αναχωρούν για το San Antonio de Portmany από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαλένθια:

Valencia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο San Antonio de Portmany

Τα πλοία της Baleària ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο San Antonio de Portmany από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ibiza San Antonio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany: Acciona Trasmediterránea και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαλένθια και San Antonio de Portmany, θα διανύσετε 155 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης