Βαλένθια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο, αεροπορικά
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαλένθια στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαλένθια για Πάλμα (Μαγιόρκα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαλένθια για το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαλένθια προς Πάλμα (Μαγιόρκα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαλένθια προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Λιμάνι αναχώρησης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Λιμάνι άφιξης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
260 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαλένθια για Πάλμα (Μαγιόρκα), θα βρείτε εισιτήρια από 25 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 185 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαλένθια προς Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι 88 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαλένθια για το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι 7 ώρες 44 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 44 λεπτά για να φτάσουν στο Πάλμα (Μαγιόρκα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) σε 6 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαλένθια στις 21:01. Το τελευταίο πλοίο για το Πάλμα (Μαγιόρκα) αναχωρεί από το λιμάνι του Βαλένθια στις 22:46.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα)
88 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
25 € - 185 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα)
7 ώρες 44 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάλμα (Μαγιόρκα)
21:01
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάλμα (Μαγιόρκα)
22:46
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάλμα (Μαγιόρκα)
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάλμα (Μαγιόρκα)
09:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Βαλένθια στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Βαλένθια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα) θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Βαλένθια-Πάλμα (Μαγιόρκα), αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα)
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Πάλμα (Μαγιόρκα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα). Η Baleària πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάλμα (Μαγιόρκα) από το Βαλένθια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
7 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Acciona Trasmediterránea Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα)
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Πάλμα (Μαγιόρκα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα). Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάλμα (Μαγιόρκα) από το Βαλένθια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
7 ώρες 40 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Trasmed Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα)
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βαλένθια και του Πάλμα (Μαγιόρκα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Πάλμα (Μαγιόρκα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα). Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed
Grandi Navi Veloci Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα)
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Πάλμα (Μαγιόρκα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα). Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαλένθια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαλένθια

Τα πλοία της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Πάλμα (Μαγιόρκα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαλένθια:

Valencia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea ή Baleària φτάνουν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palma de Mallorca
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια για το Πάλμα (Μαγιόρκα), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 260 km μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα).

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα): Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα), θα διανύσετε 260 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 25 € για τη χαμηλότερη, έως 185 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 88 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαλένθια στις 21:01 με προορισμό το Πάλμα (Μαγιόρκα).

Το τελευταίο πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα) αναχωρεί από το Βαλένθια συνήθως στις 22:46.

Ζήστε μια εμπειρία από το Βαλένθια προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα). Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Βαλένθια έως την αποβίβαση στο Πάλμα (Μαγιόρκα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βαλένθια και το Πάλμα (Μαγιόρκα).

Επιβίβαση στο Βαλένθια

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βαλένθια Πάλμα (Μαγιόρκα):

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βαλένθια / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Βαλένθια αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea ή Baleària. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Βαλένθια - Πάλμα (Μαγιόρκα) / Στο Βαλένθια, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea ή Baleària στον τερματικό σταθμό του Βαλένθια. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάλμα (Μαγιόρκα) / Από τον τερματικό σταθμό του Βαλένθια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Βαλένθια και Πάλμα (Μαγιόρκα)

Στο πλοίο της Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed ή Grandi Navi Veloci, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Πάλμα (Μαγιόρκα), η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάλμα (Μαγιόρκα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πάλμα (Μαγιόρκα) / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πάλμα (Μαγιόρκα). Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάλμα (Μαγιόρκα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πάλμα (Μαγιόρκα) / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πάλμα (Μαγιόρκα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης