Προτεινόμενη διαδρομή
Βαλένθια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Mahon με πλοίο
Mahon
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαλένθια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Mahon
Mahon
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βαλένθια στο Mahon με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βαλένθια για Mahon? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βαλένθια για το Mahon είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βαλένθια προς το Mahon μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βαλένθια προς το Mahon όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βαλένθια Mahon που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Trasmed προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βαλένθια προς Mahon, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βαλένθια προς Mahon

Λιμάνι αναχώρησης
Βαλένθια
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Λιμάνι άφιξης
Mahon
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
403 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
15 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βαλένθια Mahon: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βαλένθια για Mahon, θα βρείτε εισιτήρια από 59 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 359 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βαλένθια προς Mahon είναι 192 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βαλένθια για το Mahon είναι 15 ώρες 36 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 16 ώρες για να φτάσουν στο Mahon, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Mahon σε 15 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βαλένθια στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βαλένθια προς το Mahon
192 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βαλένθια Mahon (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
59 € - 359 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βαλένθια Mahon
15 ώρες 36 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Mahon
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Mahon
13:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Mahon
14:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια προς το Mahon;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βαλένθια προς το Mahon μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Mahon. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βαλένθια προς το Mahon είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Βαλένθια στο Mahon είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Βαλένθια Mahon, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Trasmed, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Βαλένθια στο Mahon από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Βαλένθια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Mahon, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Βαλένθια και Mahon θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Mahon;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βαλένθια και Mahon με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Trasmed, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Βαλένθια Mahon
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Mahon και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Βαλένθια και Mahon. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Mahon από το Βαλένθια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 15 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
15 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Trasmed Βαλένθια Mahon
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Βαλένθια και του Mahon. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βαλένθια-Mahon και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Βαλένθια και Mahon. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βαλένθια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Mahon;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βαλένθια

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Trasmed αναχωρούν για το Mahon από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βαλένθια:

Valencia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Mahon

Τα πλοία της Trasmed ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Mahon από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mahon
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βαλένθια προς Mahon
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βαλένθια για το Mahon, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 15 ώρες για να καλύψετε τα 403 km μεταξύ Βαλένθια και Mahon.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βαλένθια και Mahon) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea και Trasmed). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βαλένθια και Mahon.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βαλένθια και Mahon: Acciona Trasmediterránea και Trasmed.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βαλένθια και Mahon, θα διανύσετε 403 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βαλένθια προς το Mahon, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 59 € για τη χαμηλότερη, έως 359 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 192 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βαλένθια στις 22:00 με προορισμό το Mahon.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης