Προτεινόμενη διαδρομή
Αλμερία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Οράν με πλοίο
Οράν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλμερία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Αλικάντε
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Οράν
Οράν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλμερία στο Οράν με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλμερία για Οράν? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλμερία για το Οράν είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλμερία προς το Οράν μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλμερία προς το Οράν όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Algérie Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλμερία Οράν που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλμερία προς Οράν, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλμερία προς Οράν

Λιμάνι αναχώρησης
Αλμερία
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Οράν
Αλγερία
Απόσταση
208 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλμερία Οράν: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλμερία για Οράν, θα βρείτε εισιτήρια από 129 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 958 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλμερία προς Οράν είναι 482 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλμερία για το Οράν είναι 8 ώρες 14 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Οράν, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Οράν σε 8 ώρες 1 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλμερία προς το Οράν
482 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλμερία Οράν (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
129 € - 958 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλμερία Οράν
8 ώρες 14 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Οράν
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Οράν
08:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Οράν
09:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλμερία προς το Οράν;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλμερία προς το Οράν μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Οράν. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλμερία προς το Οράν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Αλμερία με ένα πλοίο της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea που θα διανύσει τα 208 km μέχρι το Οράν με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Αλμερία-Οράν λίγο πιο σύντομη!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Αλμερία Οράν, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Οράν. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Οράν.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Αλμερία-Οράν, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Αλμερία έως την αποβίβαση στο Οράν, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Οράν;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Οράν με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Αλμερία Οράν
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Οράν και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Αλμερία και Οράν. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Αλμερία Οράν
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Οράν και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Αλμερία και Οράν. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Οράν από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
8 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλμερία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Οράν;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλμερία

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Οράν από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλμερία:

Almeria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Οράν

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas φτάνουν στο Οράν από τα ακόλουθα λιμάνια:

Oran
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αλμερία προς Οράν
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλμερία για το Οράν, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες για να καλύψετε τα 208 km μεταξύ Αλμερία και Οράν.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Οράν) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αλμερία και Οράν.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλμερία και Οράν: Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλμερία και Οράν, θα διανύσετε 208 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλμερία προς το Οράν, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 129 € για τη χαμηλότερη, έως 958 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 482 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλμερία στις 23:59 με προορισμό το Οράν.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης