Προτεινόμενη διαδρομή
Αλικάντε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Οράν με αεροπορικά, πλοίο
Οράν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Αλμερία
Αλμερία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Οράν
Οράν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλικάντε στο Οράν με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλικάντε για Οράν? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλικάντε για το Οράν είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλικάντε προς το Οράν μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλικάντε προς το Οράν όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Algérie Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλικάντε Οράν που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Algérie Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλικάντε προς Οράν, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλικάντε προς Οράν

Λιμάνι αναχώρησης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Λιμάνι άφιξης
Οράν
Αλγερία
Απόσταση
295 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλικάντε και Οράν;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Οράν με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Algérie Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Algérie Ferries Αλικάντε Οράν
Algérie Ferries
Η Algérie Ferries είναι ναυτιλιακός φορέας μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων που συνδέει την Αλγερία με τη Γαλλία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλικάντε-Οράν και να κλείσετε το εισιτήριο της Algérie Ferries μεταξύ Αλικάντε και Οράν. Η Algérie Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Οράν από το Αλικάντε και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Algérie Ferries
13 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλικάντε; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Οράν;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλικάντε

Τα πλοία της Algérie Ferries αναχωρούν για το Οράν από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλικάντε:

Alicante
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Οράν

Τα πλοία της Algérie Ferries φτάνουν στο Οράν από τα ακόλουθα λιμάνια:

Oran
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αλικάντε προς Οράν
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλικάντε για το Οράν, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες για να καλύψετε τα 295 km μεταξύ Αλικάντε και Οράν.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλικάντε και Οράν) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Algérie Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αλικάντε και Οράν.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλικάντε και Οράν: Algérie Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης