Προτεινόμενη διαδρομή
Αιάκειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νίκαια με πλοίο, αεροπορικά
Νίκαια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Μπαστιά
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νίκαια
Νίκαια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αιάκειο στο Νίκαια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αιάκειο για Νίκαια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αιάκειο για το Νίκαια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αιάκειο προς το Νίκαια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αιάκειο προς το Νίκαια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αιάκειο Νίκαια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αιάκειο προς Νίκαια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αιάκειο προς Νίκαια

Λιμάνι αναχώρησης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Νίκαια
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
232 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αιάκειο Νίκαια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αιάκειο για Νίκαια, θα βρείτε εισιτήρια από 52 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 386 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αιάκειο προς Νίκαια είναι 181 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αιάκειο για το Νίκαια είναι 8 ώρες 24 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Νίκαια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νίκαια σε 7 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αιάκειο στις 06:15. Το τελευταίο πλοίο για το Νίκαια αναχωρεί από το λιμάνι του Αιάκειο στις 23:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αιάκειο προς το Νίκαια
181 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αιάκειο Νίκαια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
52 € - 386 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αιάκειο Νίκαια
8 ώρες 24 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νίκαια
06:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νίκαια
23:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νίκαια
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νίκαια
14:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Αιάκειο Νίκαια
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αιάκειο-Νίκαια και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νίκαια από το Αιάκειο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
5 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αιάκειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νίκαια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αιάκειο

Τα πλοία της Corsica Ferries αναχωρούν για το Νίκαια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αιάκειο:

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νίκαια

Τα πλοία της Corsica Ferries φτάνουν στο Νίκαια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Nice Terminal Passager 1
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αιάκειο προς Νίκαια
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αιάκειο για το Νίκαια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 232 km μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αιάκειο και Νίκαια: Corsica Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αιάκειο προς το Νίκαια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 52 € για τη χαμηλότερη, έως 386 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 181 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αιάκειο στις 06:15 με προορισμό το Νίκαια.

Το τελευταίο πλοίο για Νίκαια αναχωρεί από το Αιάκειο συνήθως στις 23:55.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης