Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά, πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
321 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Superfast Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Ηράκλειο, θα βρείτε εισιτήρια από 30 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 256 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Ηράκλειο είναι 106 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ηράκλειο είναι 9 ώρες 46 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες 9 λεπτά για να φτάσουν στο Ηράκλειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ηράκλειο σε 8 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 09:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ηράκλειο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο
106 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
30 € - 256 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
9 ώρες 46 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
09:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ηράκλειο
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ηράκλειο
04:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ηράκλειο
18:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Πειραιάς (Αθήνα) μέχρι την αναχώρησή του από το Ηράκλειο. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ηράκλειο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Ηράκλειο, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
7 ώρες
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
ANEK Lines Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Superfast Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Athens Piraeus E3
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries, Superfast Ferries, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες για να καλύψετε τα 321 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο: Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Aigaion Pelagos.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Superfast Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Superfast Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Ηράκλειο, θα διανύσετε 321 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 30 € για τη χαμηλότερη, έως 256 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 106 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 09:00 με προορισμό το Ηράκλειο.

Το τελευταίο πλοίο για Ηράκλειο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 21:00.

Η εμπειρία σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ηράκλειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Ηράκλειο, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries, Superfast Ferries, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries, Superfast Ferries, ANEK Lines, Cyclades Fast Ferries ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines, Superfast Ferries, Blue Star Ferries ή Aigaion Pelagos όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Ηράκλειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Ηράκλειο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης