Προτεινόμενη διαδρομή
Λέρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λήμνος με πλοίο
Λήμνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λέρος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Δείτε τιμές
Λέρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Φουρνόι
Φουρνόι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λέρος στο Λήμνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λέρος για Λήμνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λέρος για το Λήμνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λέρος προς το Λήμνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λέρος προς το Λήμνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λέρος Λήμνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λέρος προς Λήμνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λέρος προς Λήμνος

Λιμάνι αναχώρησης
Λέρος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Λήμνος
Ελλάδα
Απόσταση
342 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λέρος προς το Λήμνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λέρος προς το Λήμνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λήμνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λέρος προς το Λήμνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Λέρος στο Λήμνος είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Λέρος στο Λήμνος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λέρος-Λήμνος με το πλοίο της Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Hellenic Seaways θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Λέρος και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Λήμνος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Λήμνος πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λέρος και Λήμνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λέρος και Λήμνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λέρος Λήμνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λέρος-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λέρος και Λήμνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λέρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λήμνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λέρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λέρος:

Leros
Χάρτης
Leros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λήμνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Limnos (Myrina)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λέρος και Λήμνος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λέρος Λήμνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λέρος και Λήμνος, θα διανύσετε 342 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Λέρος στο Λήμνος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Λέρος στο Λήμνος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Λέρος Λήμνος με τα πλοία Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Λέρος έως την αποβίβαση στο Λήμνος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λέρος και το Λήμνος.

Αναχώρηση από το Λέρος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Λέρος Λήμνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λέρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Λέρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λέρος - Λήμνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Λέρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λήμνος / Από τον τερματικό σταθμό του Λέρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Λέρος προς το Λήμνος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Λήμνος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λήμνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λήμνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Λήμνος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Λέρος στο Λήμνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Λήμνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λήμνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Λήμνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Λήμνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης