Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
45 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σαντορίνη Σίκινος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σαντορίνη για Σίκινος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 63 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σαντορίνη προς Σίκινος είναι 26 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σαντορίνη για το Σίκινος είναι 1 ώρες 58 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Σίκινος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίκινος σε 1 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σίκινος αναχωρεί από το λιμάνι του Σαντορίνη στις 20:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σαντορίνη προς το Σίκινος
26 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σαντορίνη Σίκινος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 63 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σαντορίνη Σίκινος
1 ώρες 58 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
20:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
22:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Σαντορίνη στο Σίκινος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Σαντορίνη, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σίκινος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σαντορίνη Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Σαντορίνη-Σίκινος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σίκινος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σαντορίνη Σίκινος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Σίκινος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
LANE Sea Line Σαντορίνη Σίκινος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Sea Jets Σαντορίνη Σίκινος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Σαντορίνη Σίκινος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line ή ANEK Lines φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Σίκινος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 45 km μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος: ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος, θα διανύσετε 45 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σαντορίνη προς το Σίκινος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 63 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 26 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σαντορίνη στις 07:00 με προορισμό το Σίκινος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίκινος αναχωρεί από το Σαντορίνη συνήθως στις 20:15.

Η εμπειρία σας από το Σαντορίνη προς το Σίκινος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σαντορίνη και Σίκινος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Σίκινος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Σαντορίνη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Σαντορίνη - Σίκινος / Στο Σαντορίνη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Από τον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Σαντορίνη προς το Σίκινος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σίκινος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σίκινος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σαντορίνη στο Σίκινος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σίκινος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης