Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ραφήνα με πλοίο
Ραφήνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ραφήνα
Ραφήνα
Δείτε τιμές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άνδρος
Άνδρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ραφήνα
Ραφήνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Ραφήνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Ραφήνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Ραφήνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Ραφήνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Ραφήνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Ραφήνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Ραφήνα

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ραφήνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
145 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάρος Ραφήνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάρος για Ραφήνα, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 220 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάρος προς Ραφήνα είναι 137 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάρος για το Ραφήνα είναι 4 ώρες 5 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Ραφήνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ραφήνα σε 3 ώρες 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 10:05. Το τελευταίο πλοίο για το Ραφήνα αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 16:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάρος προς το Ραφήνα
137 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάρος Ραφήνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 220 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάρος Ραφήνα
4 ώρες 5 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
10:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
16:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ραφήνα
13:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ραφήνα
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Ραφήνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Ραφήνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ραφήνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Ραφήνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Πάρος Ραφήνα είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Ραφήνα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ραφήνα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πάρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Ραφήνα, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Πάρος και Ραφήνα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Πάρος Ραφήνα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ραφήνα. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ραφήνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ραφήνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Golden Star Ferries Πάρος Ραφήνα
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Πάρος και Ραφήνα. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Ραφήνα από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
3 ώρες 50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Blue Star Ferries Πάρος Ραφήνα
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Ραφήνα καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Sea Jets Πάρος Ραφήνα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πάρος και Ραφήνα. Η Sea Jets πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ραφήνα από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Πάρος Ραφήνα
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ραφήνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Πάρος και Ραφήνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ραφήνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries αναχωρούν για το Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ραφήνα

Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Golden Star Ferries φτάνουν στο Ραφήνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rafina
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Ραφήνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 145 km μεταξύ Πάρος και Ραφήνα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ραφήνα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets και Cyclades Fast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πάρος και Ραφήνα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Ραφήνα: Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets και Cyclades Fast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Ραφήνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Ραφήνα, θα διανύσετε 145 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάρος προς το Ραφήνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 43 € για τη χαμηλότερη, έως 220 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 137 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάρος στις 10:05 με προορισμό το Ραφήνα.

Το τελευταίο πλοίο για Ραφήνα αναχωρεί από το Πάρος συνήθως στις 16:35.

Η εμπειρία σας από το Πάρος προς το Ραφήνα

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πάρος και Ραφήνα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Πάρος Ραφήνα με τα πλοία Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Blue Star Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Ραφήνα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Ραφήνα.

Επιβίβαση στο Πάρος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Ραφήνα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Golden Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάρος - Ραφήνα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Golden Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πάρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ραφήνα / Από τον τερματικό σταθμό του Πάρος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πάρος προς το Ραφήνα

Στο πλοίο της Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Golden Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Ραφήνα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ραφήνα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ραφήνα / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ραφήνα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ραφήνα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάρος στο Ραφήνα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ραφήνα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ραφήνα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ραφήνα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ραφήνα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης