Προτεινόμενη διαδρομή
Λήμνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χίος με πλοίο
Χίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λήμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λήμνος στο Χίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λήμνος για Χίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λήμνος για το Χίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λήμνος προς το Χίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λήμνος προς το Χίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λήμνος Χίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λήμνος προς Χίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λήμνος προς Χίος

Λιμάνι αναχώρησης
Λήμνος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
193 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λήμνος Χίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λήμνος για Χίος, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 153 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λήμνος προς Χίος είναι 80 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λήμνος για το Χίος είναι 8 ώρες 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Χίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χίος σε 7 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λήμνος στις 00:30. Το τελευταίο πλοίο για το Χίος αναχωρεί από το λιμάνι του Λήμνος στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λήμνος προς το Χίος
80 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λήμνος Χίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 153 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λήμνος Χίος
8 ώρες 27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χίος
00:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Χίος
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χίος
08:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Χίος
14:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λήμνος προς το Χίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λήμνος προς το Χίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λήμνος προς το Χίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Λήμνος-Χίος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Λήμνος έως την αποβίβαση στο Χίος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Hellenic Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λήμνος Χίος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Λήμνος-Χίος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χίος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λήμνος και Χίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λήμνος και Χίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λήμνος Χίος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λήμνος-Χίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λήμνος και Χίος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χίος από το Λήμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
6 ώρες 55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λήμνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λήμνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λήμνος:

Limnos (Myrina)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Χίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chios
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λήμνος προς Χίος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λήμνος για το Χίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 193 km μεταξύ Λήμνος και Χίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λήμνος και Χίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λήμνος και Χίος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λήμνος και Χίος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λήμνος Χίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λήμνος και Χίος, θα διανύσετε 193 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λήμνος προς το Χίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 153 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 80 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λήμνος στις 00:30 με προορισμό το Χίος.

Το τελευταίο πλοίο για Χίος αναχωρεί από το Λήμνος συνήθως στις 23:59.

Ζήστε μια εμπειρία από το Λήμνος προς το Χίος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Λήμνος στο Χίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λήμνος έως την αποβίβαση στο Χίος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λήμνος και το Χίος.

Επιβίβαση στο Λήμνος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λήμνος Χίος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λήμνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Λήμνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λήμνος - Χίος / Στο Λήμνος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Λήμνος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χίος / Από τον τερματικό σταθμό του Λήμνος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Λήμνος και Χίος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Χίος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Χίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χίος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Χίος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Χίος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χίος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χίος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης