Κυλλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με πλοίο
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κυλλήνη στο Ζάκυνθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κυλλήνη για Ζάκυνθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κυλλήνη για το Ζάκυνθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κυλλήνη Ζάκυνθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κυλλήνη προς Ζάκυνθος

Λιμάνι αναχώρησης
Κυλλήνη
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
24 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κυλλήνη Ζάκυνθος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κυλλήνη για Ζάκυνθος, θα βρείτε εισιτήρια από 13 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 64 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κυλλήνη προς Ζάκυνθος είναι 38 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κυλλήνη για το Ζάκυνθος είναι 1 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Ζάκυνθος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ζάκυνθος σε 1 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κυλλήνη στις 07:45. Το τελευταίο πλοίο για το Ζάκυνθος αναχωρεί από το λιμάνι του Κυλλήνη στις 21:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος
38 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κυλλήνη Ζάκυνθος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
13 € - 64 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κυλλήνη Ζάκυνθος
1 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ζάκυνθος
07:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ζάκυνθος
21:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ζάκυνθος
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ζάκυνθος
22:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Κυλλήνη Ζάκυνθος είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Ζάκυνθος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κυλλήνη στο Ζάκυνθος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κυλλήνη-Ζάκυνθος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κυλλήνη έως την αποβίβαση στο Ζάκυνθος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Ionan Ferries Κυλλήνη Ζάκυνθος
Ionan Ferries
Η Ionan Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Ζάκυνθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionan Ferries μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionan Ferries
Ionian Group Κυλλήνη Ζάκυνθος
Ionian Group
Η Ionian Group λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Ζάκυνθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Ionian Group μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Ionian Group
Kefalonian Lines Κυλλήνη Ζάκυνθος
Kefalonian Lines
Η Kefalonian Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κυλλήνη και του Ζάκυνθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Kefalonian Lines μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος. Η Kefalonian Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ζάκυνθος από το Κυλλήνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Kefalonian Lines
1 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κυλλήνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ζάκυνθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κυλλήνη

Τα πλοία της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines αναχωρούν για το Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κυλλήνη:

Kyllini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ζάκυνθος

Τα πλοία της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries φτάνουν στο Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Zakynthos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κυλλήνη για το Ζάκυνθος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 24 km μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Ionan Ferries, Ionian Group και Kefalonian Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος: Ionan Ferries, Ionian Group και Kefalonian Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κυλλήνη Ζάκυνθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος, θα διανύσετε 24 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κυλλήνη προς το Ζάκυνθος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 13 € για τη χαμηλότερη, έως 64 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 38 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κυλλήνη στις 07:45 με προορισμό το Ζάκυνθος.

Το τελευταίο πλοίο για Ζάκυνθος αναχωρεί από το Κυλλήνη συνήθως στις 21:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κυλλήνη στο Ζάκυνθος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κυλλήνη στο Ζάκυνθος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κυλλήνη Ζάκυνθος με τα πλοία Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κυλλήνη έως την αποβίβαση στο Ζάκυνθος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κυλλήνη και το Ζάκυνθος.

Επιβίβαση στο Κυλλήνη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κυλλήνη Ζάκυνθος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κυλλήνη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κυλλήνη - Ζάκυνθος / Στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη, αναζητήστε τα γκισέ της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ζάκυνθος / Στον τερματικό σταθμό του Κυλλήνη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Ionan Ferries, Ionian Group ή Kefalonian Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κυλλήνη και Ζάκυνθος

Στο πλοίο της Kefalonian Lines, Ionian Group ή Ionan Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ζάκυνθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ζάκυνθος:

  • Το λιμάνι του Ζάκυνθος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ζάκυνθος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ζάκυνθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ζάκυνθος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ζάκυνθος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ζάκυνθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης