Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανκόνα με πλοίο
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κέρκυρα στο Ανκόνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κέρκυρα για Ανκόνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κέρκυρα για το Ανκόνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κέρκυρα Ανκόνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κέρκυρα προς Ανκόνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα προς Ανκόνα

Λιμάνι αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
693 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κέρκυρα Ανκόνα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κέρκυρα για Ανκόνα, θα βρείτε εισιτήρια από 91 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 390 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κέρκυρα προς Ανκόνα είναι 218 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κέρκυρα για το Ανκόνα είναι 17 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ανκόνα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ανκόνα σε 15 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κέρκυρα στις 20:45. Το τελευταίο πλοίο για το Ανκόνα αναχωρεί από το λιμάνι του Κέρκυρα στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα
218 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κέρκυρα Ανκόνα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
91 € - 390 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κέρκυρα Ανκόνα
17 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ανκόνα
20:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ανκόνα
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ανκόνα
10:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ανκόνα
17:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ανκόνα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Κέρκυρα Ανκόνα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ανκόνα. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Minoan Lines ή Superfast Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κέρκυρα στο Ανκόνα κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κέρκυρα Ανκόνα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Minoan Lines ή Superfast Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines ή Superfast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Κέρκυρα Ανκόνα
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Ανκόνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ανκόνα από το Κέρκυρα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
16 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Κέρκυρα Ανκόνα
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Ανκόνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κέρκυρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ανκόνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Minoan Lines ή Superfast Ferries αναχωρούν για το Ανκόνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κέρκυρα:

Kerkyra
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ανκόνα

Τα πλοία της Superfast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Ανκόνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ancona Molo Santa Maria
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Ανκόνα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα για το Ανκόνα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες για να καλύψετε τα 693 km μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines και Superfast Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα: Minoan Lines και Superfast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κέρκυρα Ανκόνα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα, θα διανύσετε 693 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 91 € για τη χαμηλότερη, έως 390 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 218 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κέρκυρα στις 20:45 με προορισμό το Ανκόνα.

Το τελευταίο πλοίο για Ανκόνα αναχωρεί από το Κέρκυρα συνήθως στις 23:00.

Η εμπειρία σας από το Κέρκυρα προς το Ανκόνα

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κέρκυρα στο Ανκόνα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κέρκυρα έως την αποβίβαση στο Ανκόνα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways και A-Ships Management. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κέρκυρα και το Ανκόνα.

Αναχώρηση από το Κέρκυρα με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κέρκυρα Ανκόνα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Κέρκυρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κέρκυρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Superfast Ferries ή Minoan Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κέρκυρα - Ανκόνα / Στο Κέρκυρα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Superfast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ανκόνα / Από τον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Minoan Lines ή Superfast Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Ανκόνα

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines ή Superfast Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ανκόνα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ανκόνα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ανκόνα / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ανκόνα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ανκόνα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ανκόνα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ανκόνα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ανκόνα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης