Προτεινόμενη διαδρομή
Βενετία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτρα με πλοίο
Πάτρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάτρα
Πάτρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Βενετία στο Πάτρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Βενετία για Πάτρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Βενετία για το Πάτρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Βενετία προς το Πάτρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Βενετία προς το Πάτρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Βενετία Πάτρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Βενετία προς Πάτρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία προς Πάτρα

Λιμάνι αναχώρησης
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Λιμάνι άφιξης
Πάτρα
Ελλάδα
Δυτική Ελλάδα
Απόσταση
1114 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Βενετία Πάτρα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Βενετία για Πάτρα, θα βρείτε εισιτήρια από 107 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 416 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Βενετία προς Πάτρα είναι 232 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Βενετία για το Πάτρα είναι 32 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 32 ώρες για να φτάσουν στο Πάτρα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάτρα σε 32 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 12:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πάτρα αναχωρεί από το λιμάνι του Βενετία στις 13:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Βενετία προς το Πάτρα
232 €
Εύρος τιμών των πλοίων Βενετία Πάτρα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
107 € - 416 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Βενετία Πάτρα
32 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
12:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
13:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάτρα
21:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάτρα
22:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Βενετία προς το Πάτρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Βενετία προς το Πάτρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Βενετία προς το Πάτρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Βενετία και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Πάτρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Βενετία-Πάτρα λίγο πιο σύντομη!
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Βενετία-Πάτρα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πάτρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Βενετία στο Πάτρα είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Πάτρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Βενετία και Πάτρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Βενετία Πάτρα
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Βενετία και Πάτρα. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτρα από το Βενετία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
30 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Superfast Ferries Βενετία Πάτρα
Superfast Ferries
Η Superfast Ferries, που ιδρύθηκε το 1993, είναι μια ελληνική εταιρεία που παρέχει θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Superfast Ferries μεταξύ Βενετία και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Superfast Ferries
ANEK Lines Βενετία Πάτρα
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Βενετία-Πάτρα και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Βενετία-Πάτρα και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Βενετία και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Βενετία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Βενετία

Τα πλοία της Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Βενετία:

Venezia Tronchetto
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτρα

Τα πλοία της ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines φτάνουν στο Πάτρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patras Terminal Ferry Sud
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Βενετία προς Πάτρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Βενετία για το Πάτρα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 1114 km μεταξύ Βενετία και Πάτρα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Βενετία και Πάτρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Minoan Lines, Superfast Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Βενετία και Πάτρα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Βενετία και Πάτρα: Minoan Lines, Superfast Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Βενετία Πάτρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Βενετία και Πάτρα, θα διανύσετε 1114 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Βενετία προς το Πάτρα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 107 € για τη χαμηλότερη, έως 416 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 232 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Βενετία στις 12:00 με προορισμό το Πάτρα.

Το τελευταίο πλοίο για Πάτρα αναχωρεί από το Βενετία συνήθως στις 13:30.

Πώς είναι η διαδρομή από το Βενετία στο Πάτρα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Βενετία στο Πάτρα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Βενετία Πάτρα με τα πλοία ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Βενετία έως την αποβίβαση στο Πάτρα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Βενετία και το Πάτρα.

Επιβίβαση στο Βενετία

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Βενετία Πάτρα:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Βενετία / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Βενετία. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Βενετία - Πάτρα / Στο Βενετία, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines στον τερματικό σταθμό του Βενετία. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτρα / Από τον τερματικό σταθμό του Βενετία θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Minoan Lines, Superfast Ferries ή ANEK Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Βενετία και Πάτρα

Στο πλοίο της ANEK Lines, Superfast Ferries ή Minoan Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Πάτρα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάτρα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πάτρα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάτρα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάτρα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτρα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάτρα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πάτρα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης