Αμοργός
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτμος με πλοίο
Πάτμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αμοργός στο Πάτμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αμοργός για Πάτμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αμοργός για το Πάτμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αμοργός προς το Πάτμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αμοργός προς το Πάτμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αμοργός Πάτμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αμοργός προς Πάτμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αμοργός προς Πάτμος

Λιμάνι αναχώρησης
Αμοργός
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
78 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αμοργός Πάτμος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αμοργός για Πάτμος, θα βρείτε εισιτήρια από 33 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 182 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αμοργός προς Πάτμος είναι 108 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αμοργός για το Πάτμος είναι 2 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Πάτμος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάτμος σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αμοργός στις 06:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αμοργός προς το Πάτμος
108 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αμοργός Πάτμος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
33 € - 182 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αμοργός Πάτμος
2 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάτμος
06:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάτμος
08:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αμοργός προς το Πάτμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αμοργός προς το Πάτμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αμοργός προς το Πάτμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Αμοργός στο Πάτμος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Αμοργός Πάτμος με τη Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Αμοργός στο Πάτμος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πάτμος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Αμοργός Πάτμος είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Blue Star Ferries που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πάτμος ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αμοργός και Πάτμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αμοργός και Πάτμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Αμοργός Πάτμος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Αμοργός-Πάτμος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αμοργός-Πάτμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Αμοργός και Πάτμος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτμος από το Αμοργός και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αμοργός; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αμοργός

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Πάτμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αμοργός:

Katapola
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτμος

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Πάτμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patmos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αμοργός για το Πάτμος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 78 km μεταξύ Αμοργός και Πάτμος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αμοργός και Πάτμος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αμοργός και Πάτμος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αμοργός και Πάτμος: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αμοργός Πάτμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αμοργός και Πάτμος, θα διανύσετε 78 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αμοργός προς το Πάτμος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 33 € για τη χαμηλότερη, έως 182 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 108 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αμοργός στις 06:00 με προορισμό το Πάτμος.

Πώς είναι η διέλευση από το Αμοργός προς το Πάτμος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αμοργός και Πάτμος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αμοργός Πάτμος με τα πλοία Blue Star Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αμοργός έως την αποβίβαση στο Πάτμος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αμοργός και το Πάτμος.

Αναχώρηση από το Αμοργός με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αμοργός Πάτμος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Αμοργός / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αμοργός. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αμοργός - Πάτμος / Στον τερματικό σταθμό του Αμοργός, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτμος / Στον τερματικό σταθμό του Αμοργός εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Αμοργός προς το Πάτμος: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Blue Star Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Πάτμος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάτμος:

  • Το λιμάνι του Πάτμος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Πάτμος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Αμοργός στο Πάτμος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάτμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτμος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάτμος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Πάτμος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης