Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries ή LANE Sea Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
190 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Σίκινος, θα βρείτε εισιτήρια από 39 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 195 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίκινος είναι 112 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίκινος είναι 9 ώρες 37 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Σίκινος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίκινος σε 9 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σίκινος αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 22:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος
112 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
39 € - 195 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος
9 ώρες 37 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
22:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
07:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
16:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Zante Ferries ή LANE Sea Line, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίκινος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πειραιάς (Αθήνα), φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σίκινος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Σίκινος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Zante Ferries ή LANE Sea Line για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σίκινος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries ή LANE Sea Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
7 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
LANE Sea Line Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Zante Ferries ή LANE Sea Line αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της LANE Sea Line ή Zante Ferries φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Σίκινος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Σίκινος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 190 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries και LANE Sea Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος: Zante Ferries και LANE Sea Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος, θα διανύσετε 190 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 39 € για τη χαμηλότερη, έως 195 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 112 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 07:00 με προορισμό το Σίκινος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίκινος αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 22:30.

Η εμπειρία σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Σίκινος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Σίκινος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας LANE Sea Line ή Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Σίκινος / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της LANE Sea Line ή Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Zante Ferries ή LANE Sea Line για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Σίκινος

Στο πλοίο της Zante Ferries ή LANE Sea Line, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σίκινος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σίκινος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Σίκινος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σίκινος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης