Προτεινόμενη διαδρομή
Ίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κύθνος με πλοίο
Κύθνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθνος
Κύθνος
Δείτε τιμές
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθνος
Κύθνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίος στο Κύθνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίος για Κύθνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίος για το Κύθνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίος προς το Κύθνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίος προς το Κύθνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίος Κύθνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίος προς Κύθνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίος προς Κύθνος

Λιμάνι αναχώρησης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
108 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίος Κύθνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίος για Κύθνος, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 98 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίος προς Κύθνος είναι 58 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίος για το Κύθνος είναι 8 ώρες 8 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Κύθνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κύθνος σε 8 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 08:35. Το τελευταίο πλοίο για το Κύθνος αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 09:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίος προς το Κύθνος
58 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίος Κύθνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 98 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίος Κύθνος
8 ώρες 8 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
08:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
09:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
16:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
17:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίος προς το Κύθνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίος προς το Κύθνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κύθνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίος προς το Κύθνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ίος στο Κύθνος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ίος-Κύθνος με το πλοίο της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Κύθνος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Ίος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ίος και Κύθνος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ίος μέχρι την αναχώρησή του από το Κύθνος. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίος και Κύθνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Κύθνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Ίος Κύθνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ίος και Κύθνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
9 ώρες 20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Ίος Κύθνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Ίος και Κύθνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Zante Ferries Ίος Κύθνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Ίος και Κύθνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
5 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κύθνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries αναχωρούν για το Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίος:

Ios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κύθνος

Τα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets φτάνουν στο Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kythnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίος για το Κύθνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 108 km μεταξύ Ίος και Κύθνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίος και Κύθνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ίος και Κύθνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίος και Κύθνος: Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίος Κύθνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίος και Κύθνος, θα διανύσετε 108 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίος προς το Κύθνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 98 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 58 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίος στις 08:35 με προορισμό το Κύθνος.

Το τελευταίο πλοίο για Κύθνος αναχωρεί από το Ίος συνήθως στις 09:05.

Η εμπειρία σας από το Ίος προς το Κύθνος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ίος στο Κύθνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ίος έως την αποβίβαση στο Κύθνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries και Golden Star Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ίος και το Κύθνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ίος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ίος Κύθνος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ίος - Κύθνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Ίος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κύθνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ίος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ίος προς το Κύθνος

Στο πλοίο της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Κύθνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κύθνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κύθνος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κύθνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ίος στο Κύθνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κύθνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κύθνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κύθνος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Κύθνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης