Άγιος Κωνσταντίνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Άγιος Κωνσταντίνος για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
71 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Άγιος Κωνσταντίνος για Σκιάθος, θα βρείτε εισιτήρια από 41 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 165 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκιάθος είναι 103 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Σκιάθος είναι 2 ώρες 12 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σκιάθος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκιάθος σε 2 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σκιάθος αναχωρεί από το λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος στις 10:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος
103 €
Εύρος τιμών των πλοίων Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
41 € - 165 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος
2 ώρες 12 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
10:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκιάθος
11:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκιάθος
12:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Άγιος Κωνσταντίνος-Σκιάθος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σκιάθος.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Σκιάθος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος με τη Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways για τα 71 km μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Άγιος Κωνσταντίνος-Σκιάθος λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκιάθος από το Άγιος Κωνσταντίνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
4 ώρες 20 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Magic Sea Ferries Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Άγιος Κωνσταντίνος και του Σκιάθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Άγιος Κωνσταντίνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Άγιος Κωνσταντίνος:

Agios Konstantinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Σκιάθος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 71 km μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Anes Ferries, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος: Anes Ferries, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος, θα διανύσετε 71 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 41 € για τη χαμηλότερη, έως 165 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 103 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Άγιος Κωνσταντίνος στις 09:30 με προορισμό το Σκιάθος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκιάθος αναχωρεί από το Άγιος Κωνσταντίνος συνήθως στις 10:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκιάθος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Σκιάθος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Άγιος Κωνσταντίνος έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Άγιος Κωνσταντίνος και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Άγιος Κωνσταντίνος - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος, αναζητήστε τα γκισέ της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Από τον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Anes Ferries, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκιάθος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σκιάθος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκιάθος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης