Προτεινόμενη διαδρομή
Χίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λήμνος με πλοίο
Λήμνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χίος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Δείτε τιμές
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Χίος στο Λήμνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Χίος για Λήμνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Χίος για το Λήμνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Χίος προς το Λήμνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Χίος προς το Λήμνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Χίος Λήμνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Χίος προς Λήμνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Χίος προς Λήμνος

Λιμάνι αναχώρησης
Χίος
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Λήμνος
Ελλάδα
Απόσταση
193 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Χίος Λήμνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Χίος για Λήμνος, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 153 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Χίος προς Λήμνος είναι 80 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Χίος για το Λήμνος είναι 8 ώρες 29 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Λήμνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λήμνος σε 7 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 01:50. Το τελευταίο πλοίο για το Λήμνος αναχωρεί από το λιμάνι του Χίος στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Χίος προς το Λήμνος
80 €
Εύρος τιμών των πλοίων Χίος Λήμνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 153 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Χίος Λήμνος
8 ώρες 29 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λήμνος
01:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λήμνος
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λήμνος
02:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λήμνος
15:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Χίος προς το Λήμνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Χίος προς το Λήμνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λήμνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Χίος προς το Λήμνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Χίος στο Λήμνος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Χίος-Λήμνος με το πλοίο της Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Χίος-Λήμνος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Λήμνος γεμάτοι ενέργεια.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Χίος στο Λήμνος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χίος και Λήμνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Χίος και Λήμνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Χίος Λήμνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χίος-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Χίος και Λήμνος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λήμνος από το Χίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
6 ώρες 55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Χίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λήμνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Χίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Χίος:

Chios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λήμνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Limnos (Myrina)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Χίος για το Λήμνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 193 km μεταξύ Χίος και Λήμνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Χίος και Λήμνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Χίος και Λήμνος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Χίος και Λήμνος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Χίος Λήμνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Χίος και Λήμνος, θα διανύσετε 193 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Χίος προς το Λήμνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 153 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 80 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Χίος στις 01:50 με προορισμό το Λήμνος.

Το τελευταίο πλοίο για Λήμνος αναχωρεί από το Χίος συνήθως στις 22:45.

Πώς είναι η διαδρομή από το Χίος στο Λήμνος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Χίος στο Λήμνος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Χίος Λήμνος με τα πλοία Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries ή Aegean Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Χίος έως την αποβίβαση στο Λήμνος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Χίος και το Λήμνος.

Αναχώρηση από το Χίος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Χίος Λήμνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Χίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Χίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Χίος - Λήμνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Χίος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λήμνος / Από τον τερματικό σταθμό του Χίος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Χίος και Λήμνος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Λήμνος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λήμνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λήμνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Λήμνος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λήμνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λήμνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Λήμνος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Λήμνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης