Yarmouth
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lymington με πλοίο
Lymington
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Yarmouth στο Lymington με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Yarmouth για Lymington? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Yarmouth για το Lymington είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Yarmouth προς το Lymington μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Yarmouth προς το Lymington όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Wightlink. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Yarmouth Lymington που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Wightlink προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Yarmouth προς Lymington, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Yarmouth προς Lymington

Λιμάνι αναχώρησης
Yarmouth
Ηνωμένο Βασίλειο
Νήσος Ουάιτ
Λιμάνι άφιξης
Lymington
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
7 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Wightlink
Συχνότητα διασταυρώσεων
15 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Yarmouth Lymington: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Yarmouth για Lymington, θα βρείτε εισιτήρια από 20 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 127 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Yarmouth προς Lymington είναι 58 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Yarmouth για το Lymington είναι 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 40 λεπτά για να φτάσουν στο Lymington, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lymington σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Yarmouth στις 06:20. Το τελευταίο πλοίο για το Lymington αναχωρεί από το λιμάνι του Yarmouth στις 09:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Yarmouth προς το Lymington
58 €
Εύρος τιμών των πλοίων Yarmouth Lymington (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
20 € - 127 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Yarmouth Lymington
40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lymington
06:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Lymington
09:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lymington
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Lymington
09:45

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Yarmouth και Lymington;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Yarmouth και Lymington με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Wightlink, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Wightlink Yarmouth Lymington
Wightlink
Η Wightlink είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Isle of Wight στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ του Isle of Wight και της ηπειρωτικής χώρας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Yarmouth-Lymington και να κλείσετε το εισιτήριο της Wightlink μεταξύ Yarmouth και Lymington. Η Wightlink πραγματοποιεί 15 διασταυρώσεις την ημέρα για Lymington από το Yarmouth και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Wightlink
40 λεπτά
15 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Yarmouth; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lymington;

Λιμάνι αναχώρησης στο Yarmouth

Τα πλοία της Wightlink αναχωρούν για το Lymington από τα ακόλουθα λιμάνια στο Yarmouth:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lymington

Τα πλοία της Wightlink φτάνουν στο Lymington από τα ακόλουθα λιμάνια:

Lymington Pier Ferry Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης