Ταξιδεύοντας με πλοίο από Weymouth προς Βρετάνη

Το ταξίδι με πλοίο από Weymouth προς Βρετάνη είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Weymouth Βρετάνη εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Condor Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Saint-Malo και Weymouth.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Weymouth Βρετάνη, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Condor Ferries.

Πλοία Weymouth Βρετάνη σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Weymouth - Βρετάνη

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Weymouth προς Βρετάνη; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Weymouth και Βρετάνη. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Condor Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Weymouth ή Saint-Malo χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Weymouth Βρετάνη που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Condor Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Weymouth και Βρετάνη!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Weymouth Βρετάνη - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Weymouth σε Βρετάνη

Βρετάνη: Άφιξη με φέρι από Weymouth και εξερεύνηση της περιοχής

Saint-Malo:
Ξεκινήστε την εξερεύνηση της Βρετάνης με τη μαγευτική περιτειχισμένη πόλη του Saint-Malo. Περπατήστε κατά μήκος των προμαχώνων και θαυμάστε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Χαθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης και ανακαλύψτε τις γοητευτικές μπουτίκ, τα εστιατόρια με θαλασσινά και τις παραδοσιακές κρεπερί. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Château de Saint-Malo, σύμβολο της πόλης.

Η σμαραγδένια ακτή:
Από το Saint-Malo, πάρτε το δρόμο προς την Σμαραγδένια Ακτή. Θα θαμπωθείτε από την ομορφιά των λεπτών αμμωδών παραλιών, των κρυφών όρμων και των απότομων βράχων. Κάντε οπωσδήποτε μια στάση στο Dinard, ένα κομψό παραθαλάσσιο θέρετρο με όμορφες βίλες και καταπράσινους κήπους. Συνεχίστε για το Pointe du Grouin, μια εξαιρετική φυσική τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None