Vulcano
Ταξιδέψτε απευθείας στο Santa Maria Salina με πλοίο
Santa Maria Salina
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Vulcano στο Santa Maria Salina με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Vulcano για Santa Maria Salina? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Vulcano για το Santa Maria Salina είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Vulcano προς το Santa Maria Salina μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Vulcano προς το Santa Maria Salina όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Vulcano Santa Maria Salina που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Vulcano προς Santa Maria Salina, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Vulcano προς Santa Maria Salina

Λιμάνι αναχώρησης
Vulcano
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Λιμάνι άφιξης
Santa Maria Salina
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
18 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Vulcano Santa Maria Salina: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Vulcano για Santa Maria Salina, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 69 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Vulcano προς Santa Maria Salina είναι 27 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Vulcano για το Santa Maria Salina είναι 1 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Santa Maria Salina, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Santa Maria Salina σε 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Vulcano στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Santa Maria Salina αναχωρεί από το λιμάνι του Vulcano στις 16:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Vulcano προς το Santa Maria Salina
27 €
Εύρος τιμών των πλοίων Vulcano Santa Maria Salina (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 69 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Vulcano Santa Maria Salina
1 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Santa Maria Salina
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Santa Maria Salina
16:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Santa Maria Salina
08:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Santa Maria Salina
18:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Vulcano προς το Santa Maria Salina;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Vulcano προς το Santa Maria Salina μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Santa Maria Salina. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Vulcano προς το Santa Maria Salina είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Vulcano και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Santa Maria Salina. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Santa Maria Salina πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Vulcano-Santa Maria Salina με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Santa Maria Salina για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Vulcano, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Santa Maria Salina, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Vulcano Santa Maria Salina
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Vulcano-Santa Maria Salina και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την ημέρα για Santa Maria Salina από το Vulcano και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
40 λεπτά
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Siremar Vulcano Santa Maria Salina
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Vulcano-Santa Maria Salina και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Vulcano; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Santa Maria Salina;

Λιμάνι αναχώρησης στο Vulcano

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Santa Maria Salina από τα ακόλουθα λιμάνια στο Vulcano:

Vulcano
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Santa Maria Salina

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Santa Maria Salina από τα ακόλουθα λιμάνια:

Salina
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Vulcano για το Santa Maria Salina, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 18 km μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Vulcano και Santa Maria Salina, θα διανύσετε 18 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Vulcano προς το Santa Maria Salina, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 69 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 27 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Vulcano στις 07:30 με προορισμό το Santa Maria Salina.

Το τελευταίο πλοίο για Santa Maria Salina αναχωρεί από το Vulcano συνήθως στις 16:10.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης