Ταξιδεύοντας με πλοίο από Vibo Valentia προς Νήσοι Αιολίου

Το ταξίδι με πλοίο από Vibo Valentia προς Νήσοι Αιολίου είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Liberty Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Rinella, Santa Maria Salina, Panarea, Lipari, Vulcano, Stromboli και Vibo Valentia.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Liberty Lines.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 1 ώρες 30 λεπτά (Vibo Valentia - Stromboli) για μια απόσταση 76 km και η μεγαλύτερη 3 ώρες 40 λεπτά (Vibo Valentia - Vulcano) για μια απόσταση 103 km.

Πλοία Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
6
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου. Συγκρίνετε τις προσφορές Liberty Lines και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Vibo Valentia - Νήσοι Αιολίου

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Vibo Valentia προς Νήσοι Αιολίου; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Vibo Valentia και Νήσοι Αιολίου. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Liberty Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Vibo Valentia, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea ή Santa Maria Salina χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Liberty Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 6 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Vibo Valentia και Νήσοι Αιολίου!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Vibo Valentia Νήσοι Αιολίου - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Vibo Valentia σε Νήσοι Αιολίου

Νήσοι Αιολίου: Άφιξη με φέρι από Vibo Valentia και εξερεύνηση της περιοχής

  1. Λίπαρι - Η πύλη εισόδου στα νησιά των Αιολίων:
    Ξεκινήστε την περιπέτειά σας με μια επίσκεψη στη γοητευτική πόλη Λίπαρι, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους. Κάντε μια βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους του, ανακαλύψτε τα καταστήματα με τις χειροτεχνίες και σταματήστε για να δοκιμάσετε τα νόστιμα πιάτα θαλασσινών σε ένα από τα πολλά εστιατόρια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Κάστρο του Λίπαρι, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στο λιμάνι και τη γύρω περιοχή.

  2. Vulcano:
    Συνεχίστε το ταξίδι σας στο νησί Vulcano, γνωστό για το διάσημο ηφαίστειο που είναι ακόμα ενεργό. Για τους πιο τολμηρούς, μη διστάσετε να πεζοπορήσετε μέχρι την κορυφή για εντυπωσιακή θέα του αρχιπελάγους. Μετά την προσπάθεια, ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια βουτιά στα ζεστά, λασπώδη νερά των λασπόλουτρων του Vulcano, που φημίζονται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None