Ventotene
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ponza με πλοίο
Ponza
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ventotene στο Ponza με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ventotene για Ponza? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ventotene για το Ponza είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ventotene προς το Ponza μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ventotene προς το Ponza όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η SNAV ή NLG - Navigazione Libera del Golfo. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ventotene Ponza που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV ή NLG - Navigazione Libera del Golfo προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ventotene προς Ponza, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ventotene προς Ponza

Λιμάνι αναχώρησης
Ventotene
Ιταλία
Νησιά των Πόντο
Λιμάνι άφιξης
Ponza
Ιταλία
Νησιά των Πόντο
Απόσταση
41 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ventotene Ponza: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ventotene για Ponza, θα βρείτε εισιτήρια από 24 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 27 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ventotene προς Ponza είναι 25 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ventotene για το Ponza είναι 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 50 λεπτά για να φτάσουν στο Ponza, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ponza σε 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ventotene στις 10:05. Το τελευταίο πλοίο για το Ponza αναχωρεί από το λιμάνι του Ventotene στις 17:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ventotene προς το Ponza
25 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ventotene Ponza (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
24 € - 27 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ventotene Ponza
50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ponza
10:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ponza
17:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ponza
10:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ponza
18:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ventotene προς το Ponza;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ventotene προς το Ponza μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ponza. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ventotene προς το Ponza είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ventotene Ponza είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της SNAV ή NLG - Navigazione Libera del Golfo είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Ponza χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ventotene έως το Ponza, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ventotene στο Ponza κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ventotene και Ponza;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ventotene και Ponza με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Ventotene Ponza
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ventotene-Ponza και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Ventotene και Ponza. Η SNAV πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ponza από το Ventotene και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
NLG - Navigazione Libera del Golfo Ventotene Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ventotene-Ponza και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Ventotene και Ponza. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ponza από το Ventotene και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ventotene; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ponza;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ventotene

Τα πλοία της SNAV ή NLG - Navigazione Libera del Golfo αναχωρούν για το Ponza από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ventotene:

Ventotene
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ponza

Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo ή SNAV φτάνουν στο Ponza από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ponza
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ventotene για το Ponza, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 41 km μεταξύ Ventotene και Ponza.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ventotene και Ponza) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV και NLG - Navigazione Libera del Golfo). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ventotene και Ponza.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ventotene και Ponza: SNAV και NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ventotene και Ponza, θα διανύσετε 41 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ventotene προς το Ponza, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 24 € για τη χαμηλότερη, έως 27 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 25 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ventotene στις 10:05 με προορισμό το Ponza.

Το τελευταίο πλοίο για Ponza αναχωρεί από το Ventotene συνήθως στις 17:15.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης