Προτεινόμενη διαδρομή
Vaasa
Ταξιδέψτε απευθείας στο Umea με πλοίο, αεροπορικά
Umea
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Vaasa
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Pori
Pori
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Ταξιδέψτε με τρένο για Umea
Umea
Δείτε τιμές
Vaasa
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Pori
Pori
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Kramfors
Kramfors
Ταξιδέψτε με τρένο για Umea
Umea
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Vaasa στο Umea με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Vaasa για Umea? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Vaasa για το Umea είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Vaasa προς το Umea μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Vaasa προς το Umea όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Wasaline ή Vaasanlaivat. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Vaasa Umea που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Wasaline ή Vaasanlaivat προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Vaasa προς Umea, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Vaasa προς Umea

Λιμάνι αναχώρησης
Vaasa
Φινλανδία
Λιμάνι άφιξης
Umea
Σουηδία
Απόσταση
106 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Wasaline, Vaasanlaivat
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Vaasa Umea: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Vaasa για Umea, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 147 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Vaasa προς Umea είναι 92 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Vaasa για το Umea είναι 3 ώρες 44 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες για να φτάσουν στο Umea, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Umea σε 3 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Vaasa στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Umea αναχωρεί από το λιμάνι του Vaasa στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Vaasa προς το Umea
92 €
Εύρος τιμών των πλοίων Vaasa Umea (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 147 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Vaasa Umea
3 ώρες 44 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Umea
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Umea
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Umea
00:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Umea
23:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Vaasa προς το Umea;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Vaasa προς το Umea μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Umea. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Vaasa προς το Umea είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Vaasa-Umea, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Wasaline ή Vaasanlaivat για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Umea γεμάτοι ενέργεια.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Wasaline ή Vaasanlaivat θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Vaasa και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Umea. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Umea τόσο γρήγορα!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Vaasa στο Umea είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Vaasa και Umea;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Vaasa και Umea με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Wasaline ή Vaasanlaivat, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
Η Wasaline λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Σουηδία και Φινλανδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Vaasa και του Umea. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Vaasa-Umea και να κλείσετε το εισιτήριο της Wasaline μεταξύ Vaasa και Umea. Η Wasaline πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Umea από το Vaasa και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Wasaline
4 ώρες 30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
Η Vaasanlaivat λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Σουηδία και Φινλανδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Vaasa και του Umea. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Vaasa-Umea και να κλείσετε το εισιτήριο της Vaasanlaivat μεταξύ Vaasa και Umea. Περισσότερες πληροφορίες για την Vaasanlaivat

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Vaasa; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Umea;

Λιμάνι αναχώρησης στο Vaasa

Τα πλοία της Wasaline ή Vaasanlaivat αναχωρούν για το Umea από τα ακόλουθα λιμάνια στο Vaasa:

Vaasa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Umea

Τα πλοία της Vaasanlaivat ή Wasaline φτάνουν στο Umea από τα ακόλουθα λιμάνια:

Umea Holmsund
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Vaasa για το Umea, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 106 km μεταξύ Vaasa και Umea.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Vaasa και Umea) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Wasaline και Vaasanlaivat). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Vaasa και Umea.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Vaasa και Umea: Wasaline και Vaasanlaivat.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Wasaline, Vaasanlaivat.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Vaasa και Umea, θα διανύσετε 106 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Vaasa προς το Umea, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 147 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 92 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Vaasa στις 08:00 με προορισμό το Umea.

Το τελευταίο πλοίο για Umea αναχωρεί από το Vaasa συνήθως στις 22:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης