Termoli
Ταξιδέψτε απευθείας στο San Domino με πλοίο
San Domino
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Termoli στο San Domino με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Termoli για San Domino? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Termoli για το San Domino είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Termoli προς το San Domino μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Termoli προς το San Domino όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Termoli San Domino που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Termoli προς San Domino, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Termoli προς San Domino

Λιμάνι αναχώρησης
Termoli
Ιταλία
Molise
Λιμάνι άφιξης
San Domino
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Termoli San Domino: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Termoli για San Domino, θα βρείτε εισιτήρια από 28 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 34 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Termoli προς San Domino είναι 31 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Termoli για το San Domino είναι 1 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο San Domino, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο San Domino σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Termoli στις 08:40. Το τελευταίο πλοίο για το San Domino αναχωρεί από το λιμάνι του Termoli στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Termoli προς το San Domino
31 €
Εύρος τιμών των πλοίων Termoli San Domino (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
28 € - 34 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Termoli San Domino
1 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για San Domino
08:40
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για San Domino
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για San Domino
09:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για San Domino
18:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Termoli προς το San Domino;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Termoli προς το San Domino μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο San Domino. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Termoli προς το San Domino είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Termoli San Domino, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο San Domino ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Termoli-San Domino με το πλοίο της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Termoli στο San Domino από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Termoli, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Termoli στο San Domino.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Termoli και San Domino;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Termoli και San Domino με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Termoli-San Domino και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Termoli και San Domino. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για San Domino από το Termoli και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
MS&G Termoli San Domino
MS&G
Η MS&G λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Termoli και του San Domino. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Termoli-San Domino και να κλείσετε το εισιτήριο της MS&G μεταξύ Termoli και San Domino. Περισσότερες πληροφορίες για την MS&G
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Η Gruppo Armatori Garganici λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Termoli και του San Domino. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Termoli-San Domino και να κλείσετε το εισιτήριο της Gruppo Armatori Garganici μεταξύ Termoli και San Domino. Περισσότερες πληροφορίες για την Gruppo Armatori Garganici

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Termoli; Από πού φθάνουν τα πλοία στο San Domino;

Λιμάνι αναχώρησης στο Termoli

Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici αναχωρούν για το San Domino από τα ακόλουθα λιμάνια στο Termoli:

Termoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο San Domino

Τα πλοία της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo φτάνουν στο San Domino από τα ακόλουθα λιμάνια:

Parco Nazionale del Gargano
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Termoli για το San Domino, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Termoli και San Domino.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Termoli και San Domino) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Termoli και San Domino.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Termoli και San Domino: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Termoli San Domino, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Termoli και San Domino, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Termoli προς το San Domino, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 28 € για τη χαμηλότερη, έως 34 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 31 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Termoli στις 08:40 με προορισμό το San Domino.

Το τελευταίο πλοίο για San Domino αναχωρεί από το Termoli συνήθως στις 17:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Termoli προς το San Domino με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Termoli και San Domino. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Termoli έως την αποβίβαση στο San Domino. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Termoli και το San Domino.

Επιβίβαση στο Termoli

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Termoli San Domino, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Termoli / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Termoli. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Termoli - San Domino / Στο Termoli, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo στον τερματικό σταθμό του Termoli. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το San Domino / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Termoli που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Termoli προς το San Domino

Στο πλοίο της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το San Domino είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο San Domino:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του San Domino / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του San Domino. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του San Domino από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Termoli στο San Domino με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο San Domino.
  • Αφήστε το πλοίο και το San Domino είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο San Domino δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το San Domino σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης