Προτεινόμενη διαδρομή
Swinoujscie
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ystad με πλοίο
Ystad
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Swinoujscie
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με τρένο για Ystad
Ystad
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Swinoujscie στο Ystad με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Swinoujscie για Ystad? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Swinoujscie για το Ystad είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Swinoujscie προς το Ystad μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Swinoujscie προς το Ystad όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Finnlines, Polferries ή Unity Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Swinoujscie Ystad που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Polferries ή Unity Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Swinoujscie προς Ystad, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Swinoujscie προς Ystad

Λιμάνι αναχώρησης
Swinoujscie
Πολωνία
Λιμάνι άφιξης
Ystad
Σουηδία
Απόσταση
171 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Finnlines, Polferries, Unity Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Swinoujscie Ystad: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Swinoujscie για Ystad, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 150 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Swinoujscie προς Ystad είναι 90 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Swinoujscie για το Ystad είναι 7 ώρες 17 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Ystad, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ystad σε 6 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Swinoujscie στις 01:15. Το τελευταίο πλοίο για το Ystad αναχωρεί από το λιμάνι του Swinoujscie στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Swinoujscie προς το Ystad
90 €
Εύρος τιμών των πλοίων Swinoujscie Ystad (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 150 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Swinoujscie Ystad
7 ώρες 17 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ystad
01:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ystad
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ystad
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ystad
20:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Swinoujscie προς το Ystad;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Swinoujscie προς το Ystad μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ystad. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Swinoujscie προς το Ystad είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Swinoujscie στο Ystad από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Swinoujscie, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Swinoujscie και Ystad θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Ystad ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Swinoujscie-Ystad με το πλοίο της Unity Line ή Polferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Polferries ή Unity Line για τα 171 km μεταξύ Swinoujscie και Ystad θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ystad τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Swinoujscie και Ystad;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Swinoujscie και Ystad με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Polferries ή Unity Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Polferries Swinoujscie Ystad
Polferries
Η Polferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Σουηδία και Πολωνία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Swinoujscie και του Ystad. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Swinoujscie-Ystad και να κλείσετε το εισιτήριο της Polferries μεταξύ Swinoujscie και Ystad. Η Polferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ystad από το Swinoujscie και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Polferries
6 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Unity Line Swinoujscie Ystad
Unity Line
Η Unity Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Σουηδία και Πολωνία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Swinoujscie και του Ystad. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Swinoujscie-Ystad και να κλείσετε το εισιτήριο της Unity Line μεταξύ Swinoujscie και Ystad. Η Unity Line πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ystad από το Swinoujscie και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Unity Line
7 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Swinoujscie; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ystad;

Λιμάνι αναχώρησης στο Swinoujscie

Τα πλοία της Polferries ή Unity Line αναχωρούν για το Ystad από τα ακόλουθα λιμάνια στο Swinoujscie:

Swinoujscie
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ystad

Τα πλοία της Unity Line ή Polferries φτάνουν στο Ystad από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ystad
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Swinoujscie προς Ystad
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Swinoujscie για το Ystad, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 171 km μεταξύ Swinoujscie και Ystad.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Swinoujscie και Ystad) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Polferries και Unity Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Swinoujscie και Ystad.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Swinoujscie και Ystad: Polferries και Unity Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Finnlines, Polferries, Unity Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Swinoujscie και Ystad, θα διανύσετε 171 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Swinoujscie προς το Ystad, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 150 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 90 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Swinoujscie στις 01:15 με προορισμό το Ystad.

Το τελευταίο πλοίο για Ystad αναχωρεί από το Swinoujscie συνήθως στις 23:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης