Stromboli
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lipari με πλοίο
Lipari
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Stromboli στο Lipari με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Stromboli για Lipari? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Stromboli για το Lipari είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Stromboli προς το Lipari μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Stromboli προς το Lipari όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Stromboli Lipari που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Stromboli προς Lipari, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Stromboli προς Lipari

Λιμάνι αναχώρησης
Stromboli
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Λιμάνι άφιξης
Lipari
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
45 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Stromboli Lipari: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Stromboli για Lipari, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 97 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Stromboli προς Lipari είναι 42 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Stromboli για το Lipari είναι 2 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Lipari, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lipari σε 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Stromboli στις 06:15. Το τελευταίο πλοίο για το Lipari αναχωρεί από το λιμάνι του Stromboli στις 16:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Stromboli προς το Lipari
42 €
Εύρος τιμών των πλοίων Stromboli Lipari (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 97 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Stromboli Lipari
2 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lipari
06:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Lipari
16:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lipari
08:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Lipari
17:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Stromboli προς το Lipari;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Stromboli προς το Lipari μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Lipari. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Stromboli προς το Lipari είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Stromboli στο Lipari. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Stromboli-Lipari με το πλοίο της Siremar ή Liberty Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Stromboli Lipari είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Lipari χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Για τη διέλευση από το Stromboli προς το Lipari, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Lipari. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Liberty Lines ή Siremar.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Stromboli και Lipari;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Stromboli και Lipari με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Stromboli Lipari
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Stromboli-Lipari και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Stromboli και Lipari. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Lipari από το Stromboli και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Siremar Stromboli Lipari
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Stromboli-Lipari και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Stromboli και Lipari. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Stromboli; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lipari;

Λιμάνι αναχώρησης στο Stromboli

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Lipari από τα ακόλουθα λιμάνια στο Stromboli:

Stromboli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lipari

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Lipari από τα ακόλουθα λιμάνια:

Lipari
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Stromboli για το Lipari, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 45 km μεταξύ Stromboli και Lipari.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Stromboli και Lipari) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Stromboli και Lipari.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Stromboli και Lipari: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Stromboli και Lipari, θα διανύσετε 45 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Stromboli προς το Lipari, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 97 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 42 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Stromboli στις 06:15 με προορισμό το Lipari.

Το τελευταίο πλοίο για Lipari αναχωρεί από το Stromboli συνήθως στις 16:15.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης