Ταξιδεύοντας με πλοίο από Santa Maria Salina προς Καλαβρία

Το ταξίδι με πλοίο από Santa Maria Salina προς Καλαβρία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Santa Maria Salina Καλαβρία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Liberty Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ρέτζιο Καλάμπρια, Vibo Valentia και Santa Maria Salina.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Santa Maria Salina Καλαβρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Liberty Lines.

Πλοία Santa Maria Salina Καλαβρία σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Santa Maria Salina - Καλαβρία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Santa Maria Salina προς Καλαβρία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Santa Maria Salina και Καλαβρία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Liberty Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Santa Maria Salina, Vibo Valentia ή Ρέτζιο Καλάμπρια χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Santa Maria Salina Καλαβρία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Liberty Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Santa Maria Salina και Καλαβρία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Santa Maria Salina Καλαβρία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Santa Maria Salina σε Καλαβρία

Καλαβρία: Άφιξη με φέρι από Santa Maria Salina και εξερεύνηση της περιοχής

Η Καλαβρία φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά και τη γραφική ακτογραμμή της. Μόλις φτάσετε, επισκεφθείτε οπωσδήποτε την Τρόπαια, μια μικρή παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται σε έναν βράχο με θέα την Τυρρηνική Θάλασσα. Περπατήστε στα στενά δρομάκια και θαυμάστε την υπέροχη πανοραμική θέα. Η παραλία της Tropea, με την ψιλή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της, είναι επίσης ένα must.

Ένα άλλο μέρος που αξίζει να εξερευνήσετε είναι το Ρέτζιο Καλάμπρια, η σημαντικότερη πόλη της περιοχής. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο φιλοξενεί τα περίφημα μπρούντζινα αγάλματα Riace, χάλκινα αγάλματα του πέμπτου αιώνα π.Χ. που ανακαλύφθηκαν στις ακτές της Καλαβρίας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια βόλτα κατά μήκος του Lungomare, του παραθαλάσσιου πεζόδρομου, για να θαυμάσετε τα Στενά της Μεσσίνας και την Αίτνα στο βάθος.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None