Ταξιδεύοντας με πλοίο από Santa Cruz de Tenerife προς Πορτογαλία

Το ταξίδι με πλοίο από Santa Cruz de Tenerife προς Πορτογαλία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Santa Cruz de Tenerife Πορτογαλία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Empresa de Navegação Madeirense) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Funchal και Santa Cruz de Tenerife.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Santa Cruz de Tenerife Πορτογαλία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Empresa de Navegação Madeirense.

Πλοία Santa Cruz de Tenerife Πορτογαλία σε αριθμούς

Χώρες
Ισπανία
Πορτογαλία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Santa Cruz de Tenerife - Πορτογαλία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Santa Cruz de Tenerife προς Πορτογαλία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Santa Cruz de Tenerife και Πορτογαλία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Empresa de Navegação Madeirense προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Santa Cruz de Tenerife ή Funchal χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Santa Cruz de Tenerife Πορτογαλία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Empresa de Navegação Madeirense. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Santa Cruz de Tenerife και Πορτογαλία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Santa Cruz de Tenerife Πορτογαλία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Santa Cruz de Tenerife σε Πορτογαλία

Πορτογαλία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Λισαβόνα: Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι μια πόλη γεμάτη γοητεία, χρώμα και ζωή. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε στη Λισαβόνα, όπως ο περίφημος πύργος Μπελέμ, το κάστρο του Αγίου Γεωργίου, η συνοικία Alfama και τα στενά δρομάκια της ή η Place du Commerce και η εντυπωσιακή αψίδα της.

Πόρτο: Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας είναι διάσημη για το κρασί της, αλλά προσφέρει επίσης πολλά τουριστικά αξιοθέατα, όπως ο Πύργος των Κλητήρων, η Γέφυρα Dom Luis I, ο Καθεδρικός Ναός του Πόρτο και το Palácio da Bolsa.

Η ακτή Αλγκάρβε: Η νότια ακτή της Πορτογαλίας είναι διάσημη για τις χρυσές αμμώδεις παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά και τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς της. Τα θέρετρα της Αλγκάρβε, όπως το Λάγος, η Αλμπουφέιρα και το Φάρο, είναι ιδανικοί προορισμοί για τους λάτρεις της κολύμβησης και των θαλάσσιων σπορ.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None