San Domino
Ταξιδέψτε απευθείας στο Vieste με πλοίο
Vieste
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το San Domino στο Vieste με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από San Domino για Vieste? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το San Domino για το Vieste είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το San Domino προς το Vieste μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το San Domino προς το Vieste όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο San Domino Vieste που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από San Domino προς Vieste, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από San Domino προς Vieste

Λιμάνι αναχώρησης
San Domino
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Vieste
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
62 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία San Domino Vieste: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από San Domino για Vieste, θα βρείτε εισιτήρια από 24 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 24 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο San Domino προς Vieste είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το San Domino για το Vieste είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Vieste, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Vieste σε 2 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του San Domino στις 16:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το San Domino προς το Vieste
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων San Domino Vieste (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
24 € - 24 €
Μέσος χρόνος διέλευσης San Domino Vieste
2 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Vieste
16:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Vieste
18:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το San Domino προς το Vieste;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το San Domino προς το Vieste μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Vieste. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το San Domino προς το Vieste είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Vieste ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης San Domino-Vieste με το πλοίο της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο San Domino, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Vieste γεμάτοι ενέργεια.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici στο San Domino, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Vieste. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ San Domino και Vieste;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ San Domino και Vieste με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Vieste και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ San Domino και Vieste. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Vieste από το San Domino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
1 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
MS&G San Domino Vieste
MS&G
Η MS&G λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του San Domino και του Vieste. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Vieste και να κλείσετε το εισιτήριο της MS&G μεταξύ San Domino και Vieste. Περισσότερες πληροφορίες για την MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Vieste
Gruppo Armatori Garganici
Η Gruppo Armatori Garganici λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του San Domino και του Vieste. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Vieste και να κλείσετε το εισιτήριο της Gruppo Armatori Garganici μεταξύ San Domino και Vieste. Περισσότερες πληροφορίες για την Gruppo Armatori Garganici

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το San Domino; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Vieste;

Λιμάνι αναχώρησης στο San Domino

Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici αναχωρούν για το Vieste από τα ακόλουθα λιμάνια στο San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Vieste

Τα πλοία της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo φτάνουν στο Vieste από τα ακόλουθα λιμάνια:

Vieste
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το San Domino για το Vieste, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 62 km μεταξύ San Domino και Vieste.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ San Domino και Vieste) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ San Domino και Vieste.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ San Domino και Vieste: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το San Domino Vieste, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ San Domino και Vieste, θα διανύσετε 62 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το San Domino προς το Vieste, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 24 € για τη χαμηλότερη, έως 24 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 24 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το San Domino στις 16:35 με προορισμό το Vieste.

Πώς είναι η διαδρομή από το San Domino στο Vieste;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ San Domino και Vieste. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο San Domino Vieste με τα πλοία NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο San Domino έως την αποβίβαση στο Vieste. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το San Domino και το Vieste.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο San Domino

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο San Domino Vieste, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του San Domino / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του San Domino αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση San Domino - Vieste / Στο San Domino, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo στον τερματικό σταθμό του San Domino. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Vieste / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του San Domino που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το San Domino προς το Vieste: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Vieste είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Vieste:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Vieste / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Vieste.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το San Domino στο Vieste με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Vieste.
  • Αφήστε το πλοίο και το Vieste είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Vieste δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Vieste σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης