San Domino
Ταξιδέψτε απευθείας στο Termoli με πλοίο
Termoli
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το San Domino στο Termoli με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από San Domino για Termoli? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το San Domino για το Termoli είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το San Domino προς το Termoli μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το San Domino προς το Termoli όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο San Domino Termoli που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από San Domino προς Termoli, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από San Domino προς Termoli

Λιμάνι αναχώρησης
San Domino
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Termoli
Ιταλία
Molise
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία San Domino Termoli: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από San Domino για Termoli, θα βρείτε εισιτήρια από 26 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 31 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο San Domino προς Termoli είναι 28 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το San Domino για το Termoli είναι 1 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Termoli, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Termoli σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του San Domino στις 10:00. Το τελευταίο πλοίο για το Termoli αναχωρεί από το λιμάνι του San Domino στις 18:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το San Domino προς το Termoli
28 €
Εύρος τιμών των πλοίων San Domino Termoli (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
26 € - 31 €
Μέσος χρόνος διέλευσης San Domino Termoli
1 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Termoli
10:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Termoli
18:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Termoli
11:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Termoli
19:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το San Domino προς το Termoli;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το San Domino προς το Termoli μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Termoli. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το San Domino προς το Termoli είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης San Domino Termoli, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το San Domino στο Termoli, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το San Domino στο Termoli είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης San Domino-Termoli με το πλοίο της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ San Domino και Termoli;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ San Domino και Termoli με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Termoli
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Termoli και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ San Domino και Termoli. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Termoli από το San Domino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
MS&G San Domino Termoli
MS&G
Η MS&G λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του San Domino και του Termoli. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Termoli και να κλείσετε το εισιτήριο της MS&G μεταξύ San Domino και Termoli. Περισσότερες πληροφορίες για την MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Termoli
Gruppo Armatori Garganici
Η Gruppo Armatori Garganici λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του San Domino και του Termoli. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές San Domino-Termoli και να κλείσετε το εισιτήριο της Gruppo Armatori Garganici μεταξύ San Domino και Termoli. Περισσότερες πληροφορίες για την Gruppo Armatori Garganici

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το San Domino; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Termoli;

Λιμάνι αναχώρησης στο San Domino

Τα πλοία της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici αναχωρούν για το Termoli από τα ακόλουθα λιμάνια στο San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Termoli

Τα πλοία της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo φτάνουν στο Termoli από τα ακόλουθα λιμάνια:

Termoli
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το San Domino για το Termoli, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ San Domino και Termoli.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ San Domino και Termoli) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ San Domino και Termoli.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ San Domino και Termoli: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το San Domino Termoli, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ San Domino και Termoli, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το San Domino προς το Termoli, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 26 € για τη χαμηλότερη, έως 31 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 28 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το San Domino στις 10:00 με προορισμό το Termoli.

Το τελευταίο πλοίο για Termoli αναχωρεί από το San Domino συνήθως στις 18:45.

Η εμπειρία σας από το San Domino προς το Termoli

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ San Domino και Termoli. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο San Domino έως την αποβίβαση στο Termoli, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G και Gruppo Armatori Garganici. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το San Domino και το Termoli.

Αναχώρηση από το San Domino με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο San Domino Termoli, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του San Domino / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του San Domino. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση San Domino - Termoli / Στο San Domino, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo στον τερματικό σταθμό του San Domino. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Termoli / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του San Domino που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ή Gruppo Armatori Garganici θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το San Domino προς το Termoli

Στο πλοίο της Gruppo Armatori Garganici, MS&G ή NLG - Navigazione Libera del Golfo, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Termoli είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Termoli:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Termoli / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Termoli. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Termoli από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το San Domino στο Termoli με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Termoli.
  • Αφήστε το πλοίο και το Termoli είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Termoli δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Termoli σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης