Προτεινόμενη διαδρομή
Roscoff
Ταξιδέψτε απευθείας στο Rosslare με πλοίο
Rosslare
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Roscoff
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κορκ
Κορκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Rosslare
Rosslare
Δείτε τιμές
Roscoff
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κορκ
Κορκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Rosslare
Rosslare
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Roscoff στο Rosslare με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Roscoff για Rosslare? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Roscoff για το Rosslare είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Roscoff προς το Rosslare μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Roscoff προς το Rosslare όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Brittany Ferries ή Irish Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Roscoff Rosslare που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Brittany Ferries ή Irish Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Roscoff προς Rosslare, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Roscoff προς Rosslare

Λιμάνι αναχώρησης
Roscoff
Γαλλία
Βρετάνη
Λιμάνι άφιξης
Rosslare
Ιρλανδία
Απόσταση
429 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Brittany Ferries, Irish Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Roscoff προς το Rosslare;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Roscoff προς το Rosslare μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Rosslare. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Roscoff προς το Rosslare είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Roscoff στο Rosslare από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Roscoff, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Roscoff και Rosslare θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Roscoff στο Rosslare, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Roscoff Rosslare είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Brittany Ferries ή Irish Ferries που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Rosslare ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Roscoff και Rosslare;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Roscoff και Rosslare με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Brittany Ferries ή Irish Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Brittany Ferries Roscoff Rosslare
Brittany Ferries
Η Brittany Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Βρετάνη, η οποία εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Roscoff-Rosslare και να κλείσετε το εισιτήριο της Brittany Ferries μεταξύ Roscoff και Rosslare. Περισσότερες πληροφορίες για την Brittany Ferries
Irish Ferries Roscoff Rosslare
Irish Ferries
Η Irish Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Γαλλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Roscoff-Rosslare και να κλείσετε το εισιτήριο της Irish Ferries μεταξύ Roscoff και Rosslare. Περισσότερες πληροφορίες για την Irish Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Roscoff; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Rosslare;

Λιμάνι αναχώρησης στο Roscoff

Τα πλοία της Brittany Ferries ή Irish Ferries αναχωρούν για το Rosslare από τα ακόλουθα λιμάνια στο Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Rosslare

Τα πλοία της Irish Ferries ή Brittany Ferries φτάνουν στο Rosslare από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rosslare Europort Ferries
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Roscoff προς Rosslare
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Roscoff και Rosslare: Brittany Ferries και Irish Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Brittany Ferries, Irish Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Roscoff και Rosslare, θα διανύσετε 429 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης