Rio Marina
Ταξιδέψτε απευθείας στο Pianosa με πλοίο
Pianosa
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Rio Marina στο Pianosa με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Rio Marina για Pianosa? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Rio Marina για το Pianosa είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Rio Marina προς το Pianosa μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Rio Marina προς το Pianosa όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Toremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Rio Marina Pianosa που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Toremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Rio Marina προς Pianosa, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Rio Marina προς Pianosa

Λιμάνι αναχώρησης
Rio Marina
Ιταλία
Τοσκάνη
Λιμάνι άφιξης
Pianosa
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
38 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Toremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Rio Marina Pianosa: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Rio Marina για Pianosa, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 23 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Rio Marina προς Pianosa είναι 23 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Rio Marina για το Pianosa είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Pianosa, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Pianosa σε 1 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Rio Marina στις 09:20.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Rio Marina προς το Pianosa
23 €
Εύρος τιμών των πλοίων Rio Marina Pianosa (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 23 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Rio Marina Pianosa
1 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Pianosa
09:20
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Pianosa
11:10

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Rio Marina και Pianosa;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Rio Marina και Pianosa με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Toremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Toremar Rio Marina Pianosa
Toremar
Η Toremar ιδρύθηκε το 1981 και εδρεύει στην Ιταλία. Η εταιρεία προσφέρει δρομολόγια μεταξύ των νησιών της Τοσκάνης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Rio Marina-Pianosa και να κλείσετε το εισιτήριο της Toremar μεταξύ Rio Marina και Pianosa. Η Toremar πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Pianosa από το Rio Marina και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Toremar
1 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Rio Marina; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Pianosa;

Λιμάνι αναχώρησης στο Rio Marina

Τα πλοία της Toremar αναχωρούν για το Pianosa από τα ακόλουθα λιμάνια στο Rio Marina:

Rio Marina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Pianosa

Τα πλοία της Toremar φτάνουν στο Pianosa από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pianosa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης