Pozzuoli
Ταξιδέψτε απευθείας στο Procida με πλοίο
Procida
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Pozzuoli στο Procida με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Pozzuoli για Procida? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Pozzuoli για το Procida είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Pozzuoli προς το Procida μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Pozzuoli προς το Procida όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Medmar, Caremar ή Ippocampo. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Pozzuoli Procida που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Medmar, Caremar ή Ippocampo προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Pozzuoli προς Procida, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Pozzuoli προς Procida

Λιμάνι αναχώρησης
Pozzuoli
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Procida
Ιταλία
Campania
Απόσταση
10 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Medmar, Caremar, Ippocampo
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Pozzuoli Procida: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Pozzuoli για Procida, θα βρείτε εισιτήρια από 10 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 77 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Pozzuoli προς Procida είναι 36 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Pozzuoli για το Procida είναι 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 40 λεπτά για να φτάσουν στο Procida, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Procida σε 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Pozzuoli στις 05:45. Το τελευταίο πλοίο για το Procida αναχωρεί από το λιμάνι του Pozzuoli στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Pozzuoli προς το Procida
36 €
Εύρος τιμών των πλοίων Pozzuoli Procida (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
10 € - 77 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Pozzuoli Procida
27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Procida
05:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Procida
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Procida
06:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Procida
14:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Pozzuoli προς το Procida;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Pozzuoli προς το Procida μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Procida. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Pozzuoli προς το Procida είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Pozzuoli Procida, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Procida. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Medmar, Caremar ή Ippocampo, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Pozzuoli-Procida, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Medmar, Caremar ή Ippocampo για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Procida γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Pozzuoli Procida, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Medmar, Caremar ή Ippocampo, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Pozzuoli και Procida;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Pozzuoli και Procida με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Medmar, Caremar ή Ippocampo, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Medmar Pozzuoli Procida
Medmar
Η Medmar είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ιταλία και προσφέρει διασταυρώσεις προς προορισμούς στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Pozzuoli-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Medmar μεταξύ Pozzuoli και Procida. Η Medmar πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Procida από το Pozzuoli και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Medmar
40 λεπτά
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Caremar Pozzuoli Procida
Caremar
Η Caremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Pozzuoli και του Procida. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Pozzuoli-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Caremar μεταξύ Pozzuoli και Procida. Περισσότερες πληροφορίες για την Caremar
Ippocampo Pozzuoli Procida
Ippocampo
Η Ippocampo λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Pozzuoli και του Procida. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Pozzuoli-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Ippocampo μεταξύ Pozzuoli και Procida. Περισσότερες πληροφορίες για την Ippocampo

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Pozzuoli; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Procida;

Λιμάνι αναχώρησης στο Pozzuoli

Τα πλοία της Medmar, Caremar ή Ippocampo αναχωρούν για το Procida από τα ακόλουθα λιμάνια στο Pozzuoli:

Pozzuoli
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Procida

Τα πλοία της Ippocampo, Caremar ή Medmar φτάνουν στο Procida από τα ακόλουθα λιμάνια:

Procida
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Pozzuoli για το Procida, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 10 km μεταξύ Pozzuoli και Procida.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Pozzuoli και Procida) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Medmar, Caremar και Ippocampo). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Pozzuoli και Procida.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Pozzuoli και Procida: Medmar, Caremar και Ippocampo.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Medmar, Caremar, Ippocampo.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Medmar, Caremar, Ippocampo στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Pozzuoli Procida, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Pozzuoli και Procida, θα διανύσετε 10 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Pozzuoli προς το Procida, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 10 € για τη χαμηλότερη, έως 77 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 36 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Pozzuoli στις 05:45 με προορισμό το Procida.

Το τελευταίο πλοίο για Procida αναχωρεί από το Pozzuoli συνήθως στις 14:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Pozzuoli στο Procida;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Pozzuoli και Procida. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Pozzuoli έως την αποβίβαση στο Procida, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Medmar, Caremar και Ippocampo. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Pozzuoli και το Procida.

Επιβίβαση στο Pozzuoli

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Pozzuoli Procida, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Pozzuoli / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Pozzuoli αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Ippocampo, Caremar ή Medmar. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Pozzuoli - Procida / Στον τερματικό σταθμό του Pozzuoli, αναζητήστε τα γκισέ της Medmar, Caremar ή Ippocampo και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Procida / Από τον τερματικό σταθμό του Pozzuoli θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Medmar, Caremar ή Ippocampo για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Pozzuoli προς το Procida

Στο πλοίο της Ippocampo, Caremar ή Medmar, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Procida είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Procida:

  • Το λιμάνι του Procida είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Procida από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Pozzuoli στο Procida με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Procida.
  • Αφήστε το πλοίο και το Procida είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Procida δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Procida έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης