Ταξιδεύοντας με πλοίο από Pozzallo προς Μάλτα

Το ταξίδι με πλοίο από Pozzallo προς Μάλτα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Pozzallo Μάλτα εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Virtu Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Βαλέτα και Pozzallo.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Pozzallo Μάλτα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Virtu Ferries.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Pozzallo Μάλτα.

Πλοία Pozzallo Μάλτα σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Μάλτα
Αριθμός διασταυρώσεων
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Pozzallo - Μάλτα

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Pozzallo προς Μάλτα; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Pozzallo και Μάλτα. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Virtu Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Pozzallo ή Βαλέτα χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Pozzallo Μάλτα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Virtu Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Pozzallo και Μάλτα!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Pozzallo Μάλτα - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Pozzallo σε Μάλτα

Μάλτα: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Βαλέτα
Η πρώτη σας στάση είναι αναμφίβολα η Βαλέτα, η ιστορική πρωτεύουσα της Μάλτας. Χαθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια αυτής της οχυρωμένης πόλης και θαυμάστε τη μεγαλοπρεπή μπαρόκ αρχιτεκτονική της. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων, ένα αριστούργημα μεσαιωνικής τέχνης, και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, όπου φιλοξενούνται τα διάσημα έργα του Καραβάτζιο. Εξερευνήστε τους κήπους της Άνω Μπάρακκα για μια πανοραμική θέα του Μεγάλου Λιμανιού.

Mdina
Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Μντίνα, την παλιά πρωτεύουσα που βρίσκεται σκαρφαλωμένη σε έναν λόφο. Γνωστή ως "Σιωπηλή Πόλη", η Μδίνα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο με τα στενά δρομάκια της, τα μεσαιωνικά παλάτια και τις εντυπωσιακές εκκλησίες της. Επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου και απολαύστε τη γαλήνη αυτής της παρθένας πόλης, μακριά από τη φασαρία της σύγχρονης ζωής.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None