Porto Torres
Ταξιδέψτε απευθείας στο Porto-Vecchio με πλοίο
Porto-Vecchio
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Porto Torres στο Porto-Vecchio με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Porto Torres για Porto-Vecchio? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Porto Torres για το Porto-Vecchio είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Porto Torres προς το Porto-Vecchio μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Porto Torres προς το Porto-Vecchio όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries ή Grimaldi Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Porto Torres Porto-Vecchio που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Porto Torres προς Porto-Vecchio, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Porto Torres προς Porto-Vecchio

Λιμάνι αναχώρησης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Porto-Vecchio
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
111 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Porto Torres Porto-Vecchio: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Porto Torres για Porto-Vecchio, θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 89 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Porto Torres προς Porto-Vecchio είναι 51 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Porto Torres για το Porto-Vecchio είναι 6 ώρες 5 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες για να φτάσουν στο Porto-Vecchio, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Porto-Vecchio σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Porto Torres στις 06:00. Το τελευταίο πλοίο για το Porto-Vecchio αναχωρεί από το λιμάνι του Porto Torres στις 07:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Porto Torres προς το Porto-Vecchio
51 €
Εύρος τιμών των πλοίων Porto Torres Porto-Vecchio (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 89 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Porto Torres Porto-Vecchio
6 ώρες 5 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Porto-Vecchio
06:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Porto-Vecchio
07:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Porto-Vecchio
12:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Porto-Vecchio
13:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Porto Torres και Porto-Vecchio;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Porto Torres και Porto-Vecchio με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Porto-Vecchio και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Porto Torres και Porto-Vecchio. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto-Vecchio από το Porto Torres και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
3 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Porto Torres; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Porto-Vecchio;

Λιμάνι αναχώρησης στο Porto Torres

Τα πλοία της Corsica Ferries αναχωρούν για το Porto-Vecchio από τα ακόλουθα λιμάνια στο Porto Torres:

Porto Torres
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Porto-Vecchio

Τα πλοία της Corsica Ferries φτάνουν στο Porto-Vecchio από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης