Προτεινόμενη διαδρομή
Porto Torres
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαβόνα με πλοίο
Σαβόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Porto Torres
Ταξιδέψτε με πλοίο για Γένοβα
Γένοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σαβόνα
Σαβόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Porto Torres στο Σαβόνα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Porto Torres για Σαβόνα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Porto Torres για το Σαβόνα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Porto Torres προς το Σαβόνα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Porto Torres προς το Σαβόνα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ή Saremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Porto Torres Σαβόνα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Saremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Porto Torres προς Σαβόνα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Porto Torres προς Σαβόνα

Λιμάνι αναχώρησης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Σαβόνα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
384 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Porto Torres και Σαβόνα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Porto Torres και Σαβόνα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Saremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Saremar Porto Torres Σαβόνα
Saremar
Η Saremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Porto Torres και του Σαβόνα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Σαβόνα και να κλείσετε το εισιτήριο της Saremar μεταξύ Porto Torres και Σαβόνα. Περισσότερες πληροφορίες για την Saremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Porto Torres; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σαβόνα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Porto Torres

Τα πλοία της Saremar αναχωρούν για το Σαβόνα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Porto Torres:

Porto Torres
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σαβόνα

Τα πλοία της Saremar φτάνουν στο Σαβόνα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Vado Ligure
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Porto Torres προς Σαβόνα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Porto Torres και Σαβόνα: Saremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης