Ταξιδεύοντας με πλοίο από Porec προς Βένετο

Το ταξίδι με πλοίο από Porec προς Βένετο είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Porec Βένετο εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Venezia Lines ή Atlas Kompas) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Βενετία και Porec.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Porec Βένετο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Venezia Lines και Atlas Kompas.

Πλοία Porec Βένετο σε αριθμούς

Χώρες
Κροατία
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Porec - Βένετο

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Porec προς Βένετο; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Porec και Βένετο. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Atlas Kompas ή Venezia Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Porec ή Βενετία χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Porec Βένετο που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Venezia Lines ή Atlas Kompas. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Porec και Βένετο!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Porec Βένετο - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Porec σε Βένετο

Βένετο: Άφιξη με φέρι από Porec και εξερεύνηση της περιοχής

Η Βενετία είναι αναμφίβολα το αστέρι του Βένετο. Αυτή η μοναδική πόλη, που περιβάλλεται από τη λιμνοθάλασσα, είναι χτισμένη σε μια σειρά από μικρά νησιά που συνδέονται μεταξύ τους με κανάλια και γραφικές γέφυρες και προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα φυσικής ομορφιάς και αρχιτεκτονικού πλούτου. Κάντε μια βόλτα στην Piazza San Marco και θαυμάστε τη μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Μάρκου, και στη συνέχεια εξερευνήστε τα στενά δρομάκια και τα ρομαντικά κανάλια καθώς χάνεστε στο λαβύρινθο της πόλης. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με γόνδολα για μια πραγματικά μαγική εμπειρία. Ανακαλύψτε επίσης το Palazzo Ducale, τη Βασιλική Santa Maria Gloriosa dei Frari και το Rialto, την παλιά εμπορική συνοικία.

Σε απόσταση μόλις μιας ώρας με το αυτοκίνητο από τη Βενετία βρίσκεται η γοητευτική πόλη της Βερόνας, διάσημη ως σκηνικό της τραγωδίας του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Εξερευνήστε το μπαλκόνι της Ιουλιέτας και βγάλτε μια αναμνηστική φωτογραφία, και στη συνέχεια επισκεφθείτε το ρωμαϊκό αμφιθέατρο της Βερόνας, την Αρένα, που φιλοξενεί ακόμα και σήμερα όπερες και συναυλίες.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None