Playa Blanca
Ταξιδέψτε απευθείας στο Corralejo με πλοίο
Corralejo
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Playa Blanca στο Corralejo με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Playa Blanca για Corralejo? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Playa Blanca για το Corralejo είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Playa Blanca προς το Corralejo μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Playa Blanca προς το Corralejo όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Playa Blanca Corralejo που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Playa Blanca προς Corralejo, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Playa Blanca προς Corralejo

Λιμάνι αναχώρησης
Playa Blanca
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Corralejo
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
15 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Συχνότητα διασταυρώσεων
20 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Playa Blanca Corralejo: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Playa Blanca για Corralejo, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 74 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Playa Blanca προς Corralejo είναι 39 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Playa Blanca για το Corralejo είναι 29 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 35 λεπτά για να φτάσουν στο Corralejo, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Corralejo σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Playa Blanca στις 06:50. Το τελευταίο πλοίο για το Corralejo αναχωρεί από το λιμάνι του Playa Blanca στις 14:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Playa Blanca προς το Corralejo
39 €
Εύρος τιμών των πλοίων Playa Blanca Corralejo (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 74 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Playa Blanca Corralejo
29 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Corralejo
06:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Corralejo
14:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Corralejo
07:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Corralejo
15:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Playa Blanca προς το Corralejo;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Playa Blanca προς το Corralejo μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Corralejo. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Playa Blanca προς το Corralejo είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Playa Blanca στο Corralejo κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Playa Blanca Corralejo, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Playa Blanca Corralejo είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Corralejo χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Playa Blanca και Corralejo;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Playa Blanca και Corralejo με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Playa Blanca Corralejo
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Playa Blanca-Corralejo και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Playa Blanca και Corralejo. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Corralejo από το Playa Blanca και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
40 λεπτά
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Fred Olsen Express Playa Blanca Corralejo
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Playa Blanca-Corralejo και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Playa Blanca και Corralejo. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Corralejo από το Playa Blanca και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Lineas Maritimas Romero Playa Blanca Corralejo
Lineas Maritimas Romero
Η Lineas Maritimas Romero λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Playa Blanca και του Corralejo. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Playa Blanca-Corralejo και να κλείσετε το εισιτήριο της Lineas Maritimas Romero μεταξύ Playa Blanca και Corralejo. Η Lineas Maritimas Romero πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Corralejo από το Playa Blanca και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Lineas Maritimas Romero
50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Playa Blanca; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Corralejo;

Λιμάνι αναχώρησης στο Playa Blanca

Τα πλοία της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero αναχωρούν για το Corralejo από τα ακόλουθα λιμάνια στο Playa Blanca:

Playa Blanca
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Corralejo

Τα πλοία της Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ή Naviera Armas φτάνουν στο Corralejo από τα ακόλουθα λιμάνια:

Corralejo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Playa Blanca για το Corralejo, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 15 km μεταξύ Playa Blanca και Corralejo.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Playa Blanca και Corralejo) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas, Fred Olsen Express και Lineas Maritimas Romero). Επί του παρόντος, υπάρχουν 20 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Playa Blanca και Corralejo.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Playa Blanca και Corralejo: Naviera Armas, Fred Olsen Express και Lineas Maritimas Romero.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Playa Blanca Corralejo, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Playa Blanca και Corralejo, θα διανύσετε 15 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Playa Blanca προς το Corralejo, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 74 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 39 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Playa Blanca στις 06:50 με προορισμό το Corralejo.

Το τελευταίο πλοίο για Corralejo αναχωρεί από το Playa Blanca συνήθως στις 14:55.

Πώς είναι η διαδρομή από το Playa Blanca στο Corralejo;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Playa Blanca και Corralejo. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Playa Blanca έως την αποβίβαση στο Corralejo. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Playa Blanca και το Corralejo.

Επιβίβαση στο Playa Blanca

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Playa Blanca Corralejo, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Playa Blanca / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Playa Blanca αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ή Naviera Armas. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Playa Blanca - Corralejo / Στο Playa Blanca, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ή Naviera Armas στον τερματικό σταθμό του Playa Blanca. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Corralejo / Στον τερματικό σταθμό του Playa Blanca εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Playa Blanca και Corralejo

Στο πλοίο της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Corralejo

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Corralejo:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Corralejo / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Corralejo.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Corralejo.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Corralejo / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Corralejo μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Corralejo σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης