Piran
Ταξιδέψτε απευθείας στο Rovinj με πλοίο
Rovinj
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Piran στο Rovinj με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Piran για Rovinj? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Piran για το Rovinj είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Piran προς το Rovinj μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Piran προς το Rovinj όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Trieste Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Piran Rovinj που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Trieste Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Piran προς Rovinj, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Piran προς Rovinj

Λιμάνι αναχώρησης
Piran
Σλοβενία
Λιμάνι άφιξης
Rovinj
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
50 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Trieste Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Piran και Rovinj;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Piran και Rovinj με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Trieste Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Trieste Lines Piran Rovinj
Trieste Lines
Η Trieste Lines ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Ιταλία. Προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ Ιταλίας και Κροατίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Piran-Rovinj και να κλείσετε το εισιτήριο της Trieste Lines μεταξύ Piran και Rovinj. Περισσότερες πληροφορίες για την Trieste Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Piran; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Rovinj;

Λιμάνι αναχώρησης στο Piran

Τα πλοία της Trieste Lines αναχωρούν για το Rovinj από τα ακόλουθα λιμάνια στο Piran:

Piran
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Rovinj

Τα πλοία της Trieste Lines φτάνουν στο Rovinj από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rovinj
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης